TexasFlood Da, za mišljenje se ne dobiva ban, jedino ako se ne podudara sa tvojim, onda je to druga priča. Evo, ja mislim da se vama koji imate dečke ne sviđa ova slika Ellie nego bi vas više uzbudilo da je na njoj muškarac. Jel to provokacija ili troll? Tko se uvrijedio? Nikome od vas heteroseksualnost i homoseksualnost u igri nije nikakav problem ali nedaj bože da netko tu spomene.
Da ovo završimo. Varaš se ako misliš da su forumaši glupi. Provociraš i to se vidi iz aviona. Mene baš briga jel mi netko kaže da imam dečka ili ne. Poanta je da ti to koristiš kao provokaciju i pokušavaš izvući reakciju iz ljudi. Ne pridonosiš apsolutno ništa raspravi i samo nastavljaš s provociranjem nakon što je bilo neslužbeno upozorenje, onda službeno i sada nastavljaš i dalje. Nakon toliko upozorenja i prilika i dalje misliš da se dijele banovi zbog mišljenja. Dijele se zbog ponašanja, a za ponašanje si sam zaslužan.
I naravno, sada bih ja ispao babaroga kada bih ti dao kaznu, barem u tvojim očima, iako si dobio jasna upozorenja na ponašanje. Pa dopusti onda da ti ne dam ban, već posljednje upozorenje. Upozorenje da ako nastaviš s ovakvim ponašanjem, da ćeš ići na hlađenje od minimalno 60 dana. Isto vrijedi za bilo koga tko nastavi provocirati. Ova se rasprava zaključava ako u idućih 10 minuta se ne vrati u koliko toliko normalnu raspravu.