doctorfreak Ne nego ti moras napravit svakome reply tko je nedaj Boze napisao nesto negativno za igru.
Daj si malo truda, pogledaj i ostale teme na forumu, pogledaj i u ovoj temi isto i vidjet ćeš da s puno ljudi diskutiram. Tebi i pojedincima odgovaram čisto zato što nemate ni A od Argumenata kojima biste potkrijepili svoje tvrdnje, dok ostale pažljivo skrivate iz već jasnih razloga. Uostalom, ovo je forum. Mogu pričati s kim god hoću. Ako ti smeta, stavi me na ignore. Neću zbog tebe mijenjati s kime i o čemu komuniciram.
Tvoji postovi meni nisu promjenili misljenje o igri.
Tvoj problem.
Jer je to eto MOJE viđenje igre, i dalje stojim iza toga da su neke stvari isforsirane
U redu. Sad smo napredak napravili jer doživljaj ≠ kvaliteta.
bezveze je tako rano ubijen glavni muski lik
Meni je to jedan od najbolje izvedenih dijelova igre. Odmah se podižu ulozi. Jasna je motivacija. Ne uklanja lika iz priče jer je prisutan u flashbackovima.
nitko nije tražio novog ženskog glavnog/sporednog lika
Ne govoriš u tuđe ime. Govoriš u svoje. Ja sam tražio novog lika. Svejedno mi je je li ženski lik ili nije. To što je tebi bitno ponovno samo naglašava već istaknutu problematiku tvojih "argumenata".
A vidi vraga imam par frendova koji su "gay" pa me konstantno nazivaš homofobom.
Ti si stvarno sada povukao "I have friends who are black" i to neironično?...
Mislim da si previše dozvoljavaš i da nemaš pravo dodavati takve stvari bilo kome.
Isto kao što ti možeš pisati svoje mišljenje ovdje, ja mogu njemu kontrirati. Ja nisam kriv što imaš rubno homofobne ispade. Ti si kriv.
Ako je tvoje viđenje igre savršenstvo moje nije.
Nigdje to nisam rekao jer uopće ne pričamo o kvaliteti igre. Pričamo o tome kako neki ne razumiju što utječe na kvalitetu igre.
A sad komotno napravi reply na svaku moju recenicu i kontriraj u svojem stilu.
Evo. Lijepo si predvidio. Kao da smo na forumu. 🙂
Ja za ono kaj me zanima procitam/pogledam review ali se ne držim tog ko pijan plota dok sam ne iskusim igru.
Ovo nema veze ni sa čime.
samo iznosim cinjenice koje MENI nisu sjele.
To nisu činjenice. To je mišljenje. I ne iznosiš samo mišljenje, već ga postavljaš kao činjenicu.
Glavni autor i lik koji je odgovoran za igru je homoseksualac
Ne nije? Ozbiljno si spao na izmišljanje?