Flipper Ma nemoj brate mili a TLOU4? U biti možeš ti bit u gaming penziji i skraćeno šljakat 4 vure, hehe!

Konkurent za igru generacije kad god da izađe, priča, gameplay, prezentacija i tehnički dio će opet postavljat standarde nedostižne za 90% drugih developera (kao što su postavile jedinica i dvojka), day 1 kupnja po defaultu.

Giphy - Told You So Mic Drop GIF by FullMag

Meni se čini da će je izbaciti za 4 godine na kraju ps5 generacije.

Zanima me jedino ako je glavni lik netko kome je Abby krala užinu dok je bila mala pa sad on kreće u osvetnički pohod.

Već vidim, zadnja scena, borba tenkovima, razruše to malo civilizacije što je ostalo, tenkovi ostanu bez municije i goriva, na kraju popiju skupa po jednu postapokaliptičnu craft pivicu, pobratime se kao Fulir i Franjo u Tko pjeva zlo ne misli i svatko svojoj kući pjevajući.

Ja jednostavno ne vidim prostor da nadmaše TLOU Part 2, niti smislenost nastavka. Doduše, slično sam mislio nakon TLOU1 i onda me onako obore s nogu, ali stvarno smatram da su učinili jako mnogo u toliko segmenata, bilo bi nevjerojatno da naprave nešto još bolje. Opet, ako to netko može, to je onda ND. Jedini drugi studio tog kalibra je još Rockstar.

Zero
    Kako ne? Pa cijeli koncept Firefliesa mogu obraditi, pogotovo kada se uzme u obzir kraj TLOU 2. Jedva čekam.

Goru vijest nisam mogao pročitati. Druckman opet piše priču umjesto da se ostavi ćorava posla jer poslije dvojke ne bi trebao nikad više napisati išta u životu. TLoU će postati TWD, od odličnog do sapunice pa deri nastavke dok god ljudi kupuju.

Brijac hahah imam osjecaj da ce u ovoj temi netko pobrat ban kao ja zadnji puta 😃

Meni je isto taj druckman totalni promašaj. Al moš ga jebat napravio je sapunicu od priče, dodao brutalnosti, malo istospolne ljubavi i pokupio više od 300 nagrada za igru.

Da ga jebeš napravio je odlično ono za kaj je plačen.

Ali meni osobno je jedinica i dalje draža po svemu.

Flipper

Ti ćeš u gaming mirovinu isto ko što će @PS2MASTER kupiti xbox 😆

Da vam budem iskren. Rađe bi prequel ili remake šta se spominje nego TLOU 3. Jer i ako izađe remake imati će bolji gameplay, grafiku, sigurno bi dodali nove dijelove...Ali najviše od svega bi htio novi IP.

Tzereen "Želim igru (poput ove) zbog koje ću i razmišljati i osjećati. Koja će me sažvakati i ispljunuti i dobro zašamarati. "

To ti može i dečko priuštiti, kao i svakome tko obožava ovu igru.

Rasturite me.

Brijac Ne bi mu više dao da napiše popis za dućan!

TexasFlood Najjači komentar na youtubu za neki njegov video gdje sere kako je dobio ideje za tlou2: "Ljudi ne brinite se, nemojte mu prijetiti, pljuvati, blatiti, sjetite se da ga njegov dečko vrlo često podsjeti što je kada mu se susrece sa stražnjicom xD

Pogledajte si dokumentarac o izradi prvog nastavka, sve je u detalj opisano o Ellie, homoseksualnosti i svemu o cemu brijete da mu je napunjena glava za nastavak i slicne bljuvotine koje pisete, a poslije toga si pogledajte jedan odlican film koji oslikava poprilicno dobro mentalno stanje danasnjeg drustva, zove se Idiocracy, topla preporuka

renda Po 15. put, to što je Ellie lezbača nije problem ove igre nego hrpa drugih stvari. A bljuvotine su ovo što vi pišete- day one, goty, goat itd. Samo da bi gurali svoje političke stavove. Mi svi kojima se ne sviđa u kojem smjeru je igra otišla smo ološ jel da? Ok, igra vam je super i to je to, čemu gej ( da ne kažem pedersko) zapomaganje kako smo mi homofobi i koliko je igra ustvari savršena? I meni su neke igre savršene pa ne plačem tu kada se nekome ne sviđaju.

Edit: gledao sam film i ljudi u njemu me upravo podsjećaju na takve koje sam opisao.

TexasFlood Mi svi kojima se ne sviđa u kojem smjeru je igra otišla smo ološ jel da?

Ajmo ne ići u ovom smjeru, jer ti radiš upravo ono za što optužuješ drugu stranu. Osobno sam nešto konzervativniji od prosjeka i nemam zamjerke na taj škakljiviji dio TLoU2. Tako da može ići jedno s drugim.

Legitimno je da se nekome TLoU2 ne sviđa i to je to. Nemojte više pratiti serijal dalje jer on očito više nije za vas i to je to. Ali prihvatite da se nekima sviđa i pustite nas da se veselimo nastavku i igramo ga na miru jednom ako ikad izađe.

Meni je jedino drago kaj sam napokon shvatio da sam peder jer mi se sviđa TloU2. Trebale su mi 42 godine, ali bolje ikad neko nikad.