wooddiebone mislim da se yakuza zeza. Već mjesecima.
Obrisi The Last of Us 3 priče već su napisani, kaže Neil Druckmann
Ma znam. Zezam i ja.
Ja ne znam kako netko moze reci da se gurala ikakva agenda u TLOU igrama , to mogu reci samo nesigurni ljudi. Pa gay, trans, bi i sve ostalo ima u videograma od devedesetih , a ovdje mozete vidjeti i popis https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_video_games_with_LGBT_characters
- Uređivano
Samo nek zadrže integritet i ovaj stupanj stvaralaštva koji su imali do sada. Nadam se da neće pokleknuti pred navalom ovih koji su nezadovoljni pa napravit neku ziherašku igru.
Želim igru (poput ove) zbog koje ću i razmišljati i osjećati. Koja će me sažvakati i ispljunuti i dobro zašamarati. Kad je naizgled jednostavan plot tako fino razrađen da na kraju iznenadim sam sebe sa svim raznim osjećajima koje sam imao igrajući.
Opa bato, TLOU be continued.
Sorcerer
Kad sam napisao gore mislio sam dole.
Ako vec upadas vako po temama, onda barem pisi sta mislis.
Ispljunes par kratkih ne povezanih i tako u krug.
I ako tvrdis da se gura nekakva propaganda, napisi zasto to mislis.
A ne bubnes pa kazes, ej necu ja.
Nemrem ti dati srceka za zadnji post...ali bice ih jos <3
Sve oko TLOU-a ima najviše komentara, a kaj to znaći? Da volimo svi TLOU i mrzimo, Samo je jedan mali korak od mržnje prema ljubavi i obratno.
- Uređivano
Drugi lik odnosno treći garant bude a Jelka (Ellie) čisto sumnjam. Bila je i ostala ikona, cura sa gitarom. Postala je 5% invalid i zaslužila je mirovinu. Mislim da budu glavne uloge imale Jaga (Abby) i Dina. Njih dvije će se naći i započeti još jedno divno prijateljstvo a treći lik će im mrsiti račune.
Koliko spoilera u ovoj temi
Icek
Daj igra je već skoro godinu dana vani.
Nastavlja se sa Abby 100% i Ellie ce imati ulogu u pronalasku ljeka
Meni se čini da će je izbaciti za 4 godine na kraju ps5 generacije.
- Uređivano
Zanima me jedino ako je glavni lik netko kome je Abby krala užinu dok je bila mala pa sad on kreće u osvetnički pohod.