Opa bato, TLOU be continued.
Obrisi The Last of Us 3 priče već su napisani, kaže Neil Druckmann
Sorcerer
Kad sam napisao gore mislio sam dole.
Ako vec upadas vako po temama, onda barem pisi sta mislis.
Ispljunes par kratkih ne povezanih i tako u krug.
I ako tvrdis da se gura nekakva propaganda, napisi zasto to mislis.
A ne bubnes pa kazes, ej necu ja.
Nemrem ti dati srceka za zadnji post...ali bice ih jos <3
Sve oko TLOU-a ima najviše komentara, a kaj to znaći? Da volimo svi TLOU i mrzimo, Samo je jedan mali korak od mržnje prema ljubavi i obratno.
- Uređivano
Drugi lik odnosno treći garant bude a Jelka (Ellie) čisto sumnjam. Bila je i ostala ikona, cura sa gitarom. Postala je 5% invalid i zaslužila je mirovinu. Mislim da budu glavne uloge imale Jaga (Abby) i Dina. Njih dvije će se naći i započeti još jedno divno prijateljstvo a treći lik će im mrsiti račune.
Koliko spoilera u ovoj temi
Icek
Daj igra je već skoro godinu dana vani.
Nastavlja se sa Abby 100% i Ellie ce imati ulogu u pronalasku ljeka
Meni se čini da će je izbaciti za 4 godine na kraju ps5 generacije.
- Uređivano
Zanima me jedino ako je glavni lik netko kome je Abby krala užinu dok je bila mala pa sad on kreće u osvetnički pohod.
Ja jednostavno ne vidim prostor da nadmaše TLOU Part 2, niti smislenost nastavka. Doduše, slično sam mislio nakon TLOU1 i onda me onako obore s nogu, ali stvarno smatram da su učinili jako mnogo u toliko segmenata, bilo bi nevjerojatno da naprave nešto još bolje. Opet, ako to netko može, to je onda ND. Jedini drugi studio tog kalibra je još Rockstar.
Goru vijest nisam mogao pročitati. Druckman opet piše priču umjesto da se ostavi ćorava posla jer poslije dvojke ne bi trebao nikad više napisati išta u životu. TLoU će postati TWD, od odličnog do sapunice pa deri nastavke dok god ljudi kupuju.
Brijac hahah imam osjecaj da ce u ovoj temi netko pobrat ban kao ja zadnji puta
Meni je isto taj druckman totalni promašaj. Al moš ga jebat napravio je sapunicu od priče, dodao brutalnosti, malo istospolne ljubavi i pokupio više od 300 nagrada za igru.
Da ga jebeš napravio je odlično ono za kaj je plačen.
Ali meni osobno je jedinica i dalje draža po svemu.
- Uređivano
Ti ćeš u gaming mirovinu isto ko što će @PS2MASTER kupiti xbox
Da vam budem iskren. Rađe bi prequel ili remake šta se spominje nego TLOU 3. Jer i ako izađe remake imati će bolji gameplay, grafiku, sigurno bi dodali nove dijelove...Ali najviše od svega bi htio novi IP.