TITANXIS Spomenuo si Journey, meni je to tak dosadna igra.
Ne postoji igra za svakoga. No ovakve igre MORAJU postojati. Ta igra je unikat! Ta igra je Art. To ne mozes reci za prakticki niti jednu AAA igru prosle generacije, a lupaju se sulude svote novca u njih.
Ja sam nekad volio jako open world igre, ali ta su vremena prosla. Krivo mi je sto je Zelda osla u tom smjeru i krivo mi je sto je jedan od mojih najdrazih devova GG osao u tom smjeru. Sasvim bih bio zadovoljam da su Rockstar i Bethesda jedini devovi koji prave open world.
Ono sto zelim je da se devovi okrenu i malo linearnijim igrama. To ne znaci nuzno uski hodnici, od tocke A do tocke B. Ubisoft je nekad radio maestralne igre poput Princa i Splinter Cella, a odavno je sve karte bacio na Watch Dogs , AC i FC. Gdje je nestala ekipa koja je radila te igre?!
Burnout 3 je jedna od mojih najdrazih igara ikada, mislis da nije EA morao otici u open world vode sa Paradise i totalno me odbiti od serijala. GG je rullao sa prva 3 Killzone, ali umjesto da krenu raditi novi IP u toj maniri ili potpuno nesto drugo, oni su se bacili na open world i teraj misko.
Vec njusim kako je Bowser's Fury nagovjestaj da ce novi Mario biti open world. Pa dokle vise?!
Kazu ljudi ne pljujem po Microsoft, pa sta cu pljuvati kad me nista njihovo osim Orija ne zanima ni 5%. Doslovce mogu zivjeti bez Gearsa i Halo serijala, kao i Forzi. Drugo nis ni nemaju. Sad pokusavaja dici Fable iz naftaline. Mudar potez u PM. Pokupovali su sve sto se dalo pokupovati, ali treba tek vidjeti sta ce biti od toga.
Sasvim je ok ako netko sve te igre voli i uziva u njima. Ja jednostavno ne nalazim satisfakciju igrati takve igre. Prvih par sati ok, kasnije zamor materijala.
Ovaj gen je tek krenio i ja se nadam da ce u buducnosti barem biti raznovrsnosti, ako vec ne previse originalnosti.
weky znam. nazalost. Ali onda nemojte odmah skakati kada netko pokaze nezadovoljstvo.