Sorcerer Developer: Unknown Worlds Entertainment Izdavač: Unknown Worlds Entertainment Žanr: Action - adventure, survival Platforme: PC, PS4 PS5, XONE, XSX Datum izlaska: 14.05.2021.
Brijac Gledao sam što bih krenuo malo igrati s backloga kad djeca i žena dopuste i pala je odluka na ovo (jedinicu odigrao prije 2 godine i bila mi je među ponajboljim igrama koje sam igrao). Što se tiče vizuala, gameplaya i općenito svega ostaloga u igri, ne čini mi se ništa drukčije od jedinice, no prošlo je oko 2 godine od igranja pa sam možda i zaboravio kako je to točno izgledalo, ali opet ima taj "Subnautica" feel i baš me uzelo čim sam odigrao sat dva. Znači standardno Alien planet, 90% toga se odvija u vodi, preživljavanje, skupljanje resursa, građenje baze, istraživanje.. priča mi se čini zanimljiva za sad i baš vuče na igranje toliko da mislim da imam vremena da bih mogao odigrati u komadu bez da mi dosadi.
TITANXIS Također prvu nisam završio a taman malo zavirio u podebljane dubine da vidim kaj tam ima. To je baš jedan svemir u moru sličan prvim Star Trek filmovima.
Brijac fensisuperstar Brijem da sam jednog poderao, ali to čisto išao vidjeti mogu li pa loadao save nazad jer mi ga bilo žao 😆