čovječe, ne znam uopće šta da kažem.
krenimo s ovim.
errr . . . uhhh . . . . . . . . . "the great ace attorney chronicles" u Ovom Trenutku na našem store-u dođe 299,99kn.
KUPITE!!
vjerujte mi; ove godine nećete odigrati ništa ushićenije, samo najboljim vibracijama ispunjenije, humorističnije i (ponekad) inteligentno neinteligentno inteligentno inteligentnije . . . i (često) samo inteligentno inteligentnije od ove Dvije Igre (DA (!!), za 299,99kn dobijete DVIJE (Ekstremno Luksuzne) IGRE).
odigrao sam Prvi Slučaj Prve Igre (PSPI™) jučer (lol). trebalo mi je skoro pet sati. prilično sam siguran da dok ja ovo tipkam, netko, negdje na internetu ima problem s trajanjem Prvog Slučaja Prve Igre. ne znam . . . cijeli taj slučaj i njegovih MILIJUN obrata sam pronašao prilično pretjerano parodično komičnim i u duhu serijala. igra je jednostavno BOGATA. atmosfera je spektakularno nepobjediva (Kasno (posvećeno i autentično) Viktorijansko/Meiji razdoblje), a isto takve su i animacije likova.
CAPCOM SILA!! (shu takumi OTAC!!)
bilo da igrate na switchu (lito, ovo ono) ili na konzoli/pc-u . . . "tgaac" mora (napokon) biti ona igra čijem se igranju unaprijed raduješ.
post scriptum:
kazuma asogi je certificirani brat. ako SKUPA odemo u london . . . ovo je Game of the Year i vi ništa ne možete napraviti po tom pitanju. sry.