Solid_Snake A što se tiče kompanije kao takve, uopšte mi se ne sviđa smjer kojim Sony ide. Rade niz odluka koje meni kao takvom tipu gamera ne gode. Potpuno su unakazili Japan Studios (svi talenti skoro su otisli), ostao samo Astro Team. Gase jebeni store za legacy igre. Okreću se samo velikim SIGURNIM blockbuster igrama koje ćemo dobivati jednu-dvije godišnje i to je to, umjesto da ulažu također u manje igre i više eksperimentalne kao što su Gravity Rush i TLG, bez obzira ako nisu (i neće biti) multimillion selleri.
Da ne spominjem totalno zanemarivanje backwardsa PS3/PS2/PS1 igara. Smiješno da Xbox više ulaže u to, a ne Sony koji bi se trebao ponositi svojim legacyjem.
Prijatelju, apsolutno (!) se slažemo. Doduše, ako odem na skroz iskrenu stranu, moje rezoniranje je ipak ekstremnije. Jedan od posljednjih torpeda u već raspadnuti Sonyjev trup je bila odluka igrača da kupuju i hajpaju "Horizon" umjesto "Gravity Rush"-a (uz dužno poštovanje svim fanovima Horizona; ali, nemojte se onda čuditi reprekusijama). U suštini, suštine uopće više neće biti.
"Sony više ne daje priliku manjim, ambicioznim i kreativnim studijima, pumpaju samo AAA; a što je onda Returnal?" I onda gledamo taj Returnal po AAA cijeni od 69,99$ i vidimo najgeneričniji mogući moderni žanr -- Proceduralno Generirani Rougelite. LMAO
Mislim, ako želim biti najiskreniji ikad, i, molim vas, nemojte biti nabrijani zbog toga, to je samo Moje Mišljenje: U dubini duše, već u 2013. kad sam lijevim analogom pomaknuo Ellie u kući prvog TLOU-a, znao sam da je to ta "nova" brija i da nisam zainteresiran.