Naughty Dog radi na novom Unchartedu i remakeu The Last of Us-a; Days Gone 2 ne postoji
Je, ovo je istina po meni. Sad mi imaju smisla svi oni odlasci iz Benda. Mislim da je ovo užasna odluka. Ne sumnjam ja da će TLOU remake (ne remaster) biti bomba, ali ono...puno više bih volio igrati Days Gone 2. Mogao bi Sony "ubandlati" TLOU remake i TLOU 2 PS5 patch i to sve još naplatiti fino.
Ja tu igru ne mislim igrati treći puta. Igra je bila izvrsna najviše zbog priče, odn. njenog flowa i razvoja odnosa među likovima. Odigrao sam ju dva puta, stvarno nemam potrebe odigrati ju i treći put jer gameplay nije toliko atraktivan.
Šta se događa sa Sonyjem jer u zadnje vrijeme donosi samo krive odluke na štetu PS igrača, pogotovo PS fanboyeva. PS igrači, pogotovo PS fanboyevi imaju pravo sad kritizirati Sony jer je to zaslužio
naci svi smo se slozili, osim ove dvojice, da sony jede govna u zadnje vrijeme. najs!
Toliko su nisko pali da im ekstra PS5 konzole zapinju u Sueskom kanalu. Kakve propalice. Boooo Sony/Zony/Pony!
Sorcerer
Cak na twitteru kazes
Na twitteru svi ismejavaju sve hahahaha
Twitter je smejurija sama po sebi skoro.
Svakako sony kopa duboko i ne staje
- Uređivano
AbelKOsMos nas koliko mi je drago da me nema na drustvenim mrezama. mislim da bi mi ovo malo mozga izumrlo da citam te debilane.
Meni se prvom ne sviđa što čujem, pogotovo jer mi je Days Gone jedna od najdražih igara prošle generacije, ali dajte stanite na loptu. Sony nije ni pokazao karte što se tiče igara koje nude. Generacija je tek krenula. Nemojte uživati u potencijalnom neuspjehu jedne skupine, već se veselite uspjehu svih skupina. To je jedino što je dobro za igrače.
Sorcerer
Mislim da se da videti da se ni meni ne svidjaju zadnje odluke sonija...samo mi je bilo smesno sto si napisao "cak i na twitteru ismejavaju soni"
Ta recenica je urnebesno smesna meni licno.
I da tvoj odgovor kao i obicno nema bas veze sa prethodnim postom ali ajde...veselje.
- Uređivano
AbelKOsMos
Twitter ismijava i smrt poznate ličnosti koja je danas preminula. Twitter je relevantan. Mislim da svi na Twitteru su jako relevantni i važni i svi na Twitteru predstavljaju mišljenje javnosti. Svi Facebook fanboyevi, Facebook korisnici, ali pogotovo Facebook fanboyevi imaju pravo kritizirati Facebook zbog njihove boomer publike.
Nexus
Da, ali molim vas ako cemo ici i traziti ismejavnje sonija, xboxa ili nintenda ne treba nam ni dva klika na twitteru i nacemo nesto.
Ako cemo ici i screnshotovati random komentare, pa ja cu vam svaki dan naci stotine istih (i kad nema ovakvih vesti)
Poenta citavog mog posta koji je bio odgov na odgovor na post koji je sad editovan (znam komplikovano)
je ta da je smesno reci da neko nekog ismejava CAK I NA TWITTERU.....to je tamo ko dobar dan, pogotovo medju konzolaskim svetim ratnicima.
Twitter je općenito problematična platforma koja osim ismijavanja se često i koristi kao platforma za argumentaciju, no to je poprilično teško kada je dizajnirana s idejom ograničenog broja znakova. Kontekst je uvijek bitan, a Twitterova priroda ga forsirano miče. Ipak, nije Twitter kriv za način na koji ga koriste korisnici.