foggy Neka, Remedy je pokazao da je i dalje unutra, Control je stvarno genijalan. Hoće Alan Wake 2 radit, novi COntrol ili nešto treće , nije mi toliko bitno koliko mi je drago da samo nešto novo idu radit. Naravno, nadam se da nece ispast drlog 🙂
Brijac Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, čekam ovo već valjda 10 godina. Jedinica mi je još i danas jedna od najdražih igara ikad i uvijek mi je bilo žao što su odustali od pravog nastavka pogotovo s obzirom da je jedinica završila tako da MORA biti nastavak. Jao, nadam se da je ovo istina i da će se nastaviti direktno na kraj jedinice.
Raziel To mi radi. Alan Wake je bio posebno iskustvo, i igra koje se uvijek rado prisjetim. It's not a lake, it's an ocean.
sandidam Jeff Grubb je u zadnjih godinu dana izašao s brdo informacija koje su se pokazale točnima, tako da ne sumnjam u istinitost ovih tvrdnji. Samo da zadrže istu ili sličnu mehaniku igre i atmosferu. Ne sumnjam kako će ovo biti još jedna Remedyjeva fantastična igra.
Icek Ako će staviti na konzole neka naprave Remaster prvog dijela za one koji nisu igrali na Xboxu i PCu.