• Gaming Vijesti
  • Skoro 500 naslova sniženo je na PS Store Spring Saleu, odlične igre i za 20-ak kuna

Fico mislis da nisam u premisljanju zapoceti ga po 107. puta 😂

Sanader baba mu je uvijek govorila da čuva krsti

Ovaj je ispao iz The Surga haha

Ta Sekira se stvarno razbahatila ko da je GOTY svih PS4 igara.Nikad na popustu i to ako bude,i onda je preko 300kn.Ko da je Nintendo izdavač.

sanzo e vidis vesperia mi se cini simpaticno. thanks!

ko da je GOTY svih PS4 igara

ne da je goty nego je goat. kad si mogao za ona cinematic smeca od igara davati veliku paru, mozes i za igru koja se aksuli igra i to jako dobro se igra.

maverick Cinematic smeće je zapravo odlično smeće.Bez obzira na ona .... shranja.Jedna od boljih igara.
      A Sekira je dobra igra,al ne toliko da vrijedi punu cijenu nakon 2 god.Nakelili GOTY naljepnicu i sad ga deru,59.99€ !
      Imam-nedam !
      I btw. ovaj PS Store app na mobitelu je smeće,stalno blokira i uopće ne mogu vidjet sadržaj te proljevne rasprodaje.

Cinematic smeća

moram te ispraviti. nije to samo jedna igra nego 90% njih ove generacije...

al ne toliko da vrijedi punu cijenu nakon 2 god

kak znas ako nisi igrao lol? kupuj igraj i ne luduj! koliko te vec slusam da kukas o cjeni sekira dodje mi da ti JA kupim da se vise ne moram sekirati citajuci tvoje gundjanje za najbolju igru generacije.

maverick Hahhaaa.Pa malo zaebancije.Najmanji problem mi je kupit tu igru,a najveći je problem nedostatak vremena.
        Toj igri se treba posvetiti kao i svakoj Fromovoj igri,a trenutno nemam cajta za to.Imam samo za Cinematic smeća 😆

master_x sekiro je zapravo kraca igra od npr BB, il se meni tako cini. nekih 15-25 max sati (ako ne ides kao ja sve bosseve, iteme rjesiti jer onda moze biti i duze) sto je krace od cinematic smeca.

Godfall snižen na 341 kn.

Evo, nisam pametan...

Tolko mi se igra, a jebu me prosječne rezencije i prosječna mišljenja.
          Nebi se htjel zajebat, a nekak mi izgleda da bi mi se svidjel.
          A garant bi kroz 3-4 mjeseca mogo bit i na Plusu.

A počel me i Outriders vuć...

Jebo sebe...

Tuhy Godfall snižen na 341 kn.

Evo, nisam pametan...

Tolko mi se igra

Čitaj između redova.

weky
              Tuhy
              Godfall

nisam

igra

Čitaj između redova.