U najgorem slucaju kupis , probas na tjedan dana i prodas. Izgubit ces par sto kuna, ako i tolko jer ce i toga biti vjerojatno u malim kolicinama.
PlayStation VR 2 (PSVR 2)
I mene jebe motion sickness na VR-u, znači igranje Residen Evila 7 ili Skyrima nula bodova, bilo mi je muka za poluditi. No Wipeout i Until Dawn Rush of Blood sam igrao bez nekih problema.
Evo ti iz moje perspektive. Imam strabizam koji se zadnjih godinu-dvije pogoršava, relativno je ozbiljan problem koji povlači vrtoglavice, glavobolje... 3D filmove u kinima ne mogu gledat, teže fokusiram, izbjegavam vozit... Znači baš jako dobar/loš sam primjer za ovu temu.
Ali s VR nikakvih problema. Ni glavobolje ni vrtiglavice ni ništa. Prošli tjedan sam su me zvali na neko testiranje (nije PS VR2), nakon godinu ipo pauze sam navukao headset na glavu i dobrih 90 minuta u komadu sam igrao bez ijednog problema. Baš ugodno iskustvo.
Tako da je stvarno od osobe do osobe. Isprobaš i vidiš. A VR2 kao i novi Oculus i Valveovi headsetovi su još bolji, lakši, s preciznijim trackingom, pa se isplati dat priliku čak i ako prvi PSVR nije sjeo.
Vjerujem da će to biti i manje zamorno sa boljom rezolucijom. Svakako očekujem manje nuspojava s novom verzijom. Staru sam probao na GT sportu 2 kruga, bilo mi je ok.
Nikad nisam imao motion sickness ni nitko od mojih koji su probali, a probalo je bar 20 ljudi od toga 1 frenda malo bolila glava.
Ako niste probali, obavezno probajte fakat ima onaj wow efekt.
Najveci problem s VRom mi je previse zica.
Ma ja ne mogu ni na vrtuljak, odmah mi je muka. Jednom sam se vozio na onoj balerini i sat vremena poslije bio na rubu povraćanja. Jebiga.
BTW, onaj VR Worlds i napad morskog psa je najstrašnije što sam ja doživio u igri ikad, morao sam zatvarat oči na momente koliko je jebeno realistično. GTSport je isto fenomenalan, kao da sjediš u autu, pogotovo s volanom, ali jebiga. Dva kruga i par sati mučnine.
Igre s originalog PS VR-a neće biti kompatibilne s PS VR2. Debilana.
Iss, a ja već kupio par naslova.. Jesu naveli razlog zašto?
- Uređivano
Pročitao sam neki dan vijest da vecinu devsa su počeli portat VR igre na VR2 samo nezna se oce li te nadogradnje biti besplatne ili sa nekom nadoknadom koja ovisi o njima.
[deleted]
Džabatela