Nisam nigdje vidio da je moguće kupiti ovojeno jedan ili oba sense kontrolera za PSVR2. Znam da dolaze u paketu no može ga netko oštetiti (što nije pokriveno garancijom) i što onda, ne može koristiti VR jer nema gdje kupiti drugi kontroler. Valjda će se pojaviti uskoro u prodaji.
PlayStation VR 2 (PSVR 2)
- Uređivano
Btw kaj se tice Cinematic mode-a dobro izgleda u 1080p na "velikom ekranu" puno oštrije u odnosu na VR1, Nadam se da ce doc patch i za 3D BD kako je bio na VR1
- Uređivano
Igrao sam Kayak i otkiro da ima tour mode di ne veslaš nego kajak sam ide korz staze, dakle taj fovated rendering je odlican cim se zagledas negdje odmah se izoštri, pa pogled u more je oštsr providan, refleksije mora od sunca te zabljesnu i kad vozis po mraku od mejseca refleksija ma ovo je čudo!
Gledao sam i neke filmove u Cinematic modu odlican ostar prikaz iako je to 1080p ali uz OLED HDR izgleda odlično.
Drugi dan dojmovi jos bolji
- Uređivano
Fenix I dalje su odlicni, isprobao dosta toga do sad, cekaju se novi naslovi, Kayak me opušta nakon horror seanse u RE VIII, pa malo vožnje i gledanje auti izbliza u showroomu GT7 kaj se gaminga tiče a uz to se pogleda koji film, serija u Cinematic modu, nabavio fiber krpicu jer se isti kao na VR1 ne dobije, onaj mura efekt mi ne smeta, hot pixel se maknuo, ukratko vise rokam VR nego regular 2D
Nakon tjedan dana korištenja igrao sam najviše Kayak VR i nakon toga Pistol Whip nešto sitno. Kajak mi je vrh, baš je relaxing skroz. Dvije mape sam skroz istražio (Australia i Kostarika), sad se bacam na preostale dvije. Nevjerojatno je koliko ima detalja i iznenađenja. Kad završim s istraživanjem i uhavtim grip s veslanjem kreću utrke.
Ja probao demo Drum Rocks i baš mi je cool igra. Fina zamjena za Guitar Hero
Eto doslo je i do toga da GT7 igram samo u VR-u
GT7 je savršen. Posebno me oduševio showcase. Detalji su mindblowing.
- Uređivano
GT7 je san snova, dobio sam ono što sam očekivao, ali da će tako bit scale pogođen, osjećaj brzine, osjećaj promjene visine prilikom penjanja na brdo, čak prolazak kroz neke udubine na cesti to nisam očekivao. Uvijek sam sanjao o 3 screen setupu za racing igre, ali to je kita prema ovome, ovo je nova dimenzija.
Šteta samo što mi je slabo nakon par minuta. Nije da mi se bljuje ili da mi se okreće želudac, već mi je u glavi onako malo slabo, nadam se da će proći s vremenom. Ovo mi je prvo VR iskustvo, vjerojatno treba proći proces prilagodbe.
Konacno imam dva dana full slobodna da se posvetim ovom komadu.
Ovih dana sam najvise igrao Horizon i pistol whip koji mi super dodje da se malo razdrmam i opustim u VR-u.
Pavlov cu da probam danas-sutra takodje ali cu veceras morati Rezi 8 i GT 7.
Vec vidim kolko bih mogao vise vremena provoditi sa VR2 nego sa prvim, tolko ga je lako namestiti i samo pici.
Za sad zadovoljan, naravno i dalje se znojim ko govno dok ga koristim.