Vidi ovo navodno su još kvalitetnije leče od regularnih, znaci mogu se mijenjat lako danas sutra kad se pohabaju.

https://www.reloptix.com/products/playstationvr2

Btw nema fiber krpice za brisanje leča, bzvz. al dobro da imam za VR1 od prije.

Koliko vidim ovo su leće s dioptrijom za one koji nose naočale (kao ja npr.) i ima nekoliko tih stranica gdje se mogu naručiti. No kako PSVR2 ima IR oko leća (valjda za eye tracking) još treba pričekati s tim da se vidi kako će se leće pokazati u stvarnosti, odnosno da li će ometati normalan rad VR-a.

Rezi 4 Remake podrzavat VR2 kroz free patch kao AAA igra nice 🙂

With a new tweet on the series' official Japanese Twitter profile, the company confirmed that work on the game's VR mode has just started. This mode will not be available at launch but will be offered as a free DLC on PlayStation 5 and PSVR 2. Given how the Resident Evil 4 remake is not a first-person game, it will be really interesting to see how much the experience will differ in this VR mode

Evo vam još jedna igra za PSVR 2. Novi update.

Let's play 👀

Nagrade

Kayak je vrh, ima level gdje je kiša/nevrijeme i dok igras u sjedecem polozaju imaš dojam da si na valovima dakle predobro 😎

Stigla i moja mrcina! Sutra spajanje, danas treba raditi i zaraditi šta se potrošilo na VR xD.

Uživam! Prva liga je, pogotovo Horizon!

Jučer igrao Kayak VR i Pistol Whip.

Kayak VR - s obzirom da je zadnji (i jedini) VR koji sam imao i igrao na njemu bio prvi PSVR ovo izgleda brutalno. OK, još uvijek postoji prostora za napredak, ali skok u odnosu na prethodnu generaciju je baš veliki i vidljiv. Osjećaj veslanja je odličan i stvarno imam osjećaj da sma na jednoj od tih lokacija gdje veslam. Još nisam isprobao utrke, budem ovih dana.

Pistol Whip - na prvi pogled vrlo jednostavna igra no treba vježbati da bi levele odradio kako treba. Također, poželjna je dobra fizička kondicija jer ima dosta izmicanja, čučanja, mahanja i sl. tako da sam odradio dobar kardio.

Ako je ovo tek početak, veselim se onome što će izlaziti za PSVR2, potencijala svakako ima.

Primjetio sam u GT7 neku ljubičastu tocku sredini ekrana i pojavljuje se kad se gleda pod određenim kutom ali nestane nakon nekog vremena u drugim igrama toga nema, jel zna neko zbog čega se to javlja, na reeditu ekipa piše de je mozda do refleksije leča…

Inače opčenito sto se tice prvih dojmova su odlicni u odnosu na VR1, moram još danas isporbat RE VIII i Horizon

Vizir je dosta laganiji nego na VR1, probao sam koristi njihove sluške i dobar je to sistem kao clip-on ali ipak koristim Pulsice…

4mal na prvom PSVR-u imao sam jednu točku koja je bila vidljiva sa strane (ne ispred mene) i bila je vidljiva na svim igrama. Radilo se o mrtvim pikselima te sam dobio novi pod garancijom. S obzirom da se pojavljuje samo u GT7 i samo pod određenim kutem lako moguće da dolazi do neke refleksije. Probaj VR malo zaokrenuti na glavi, udaljiti od očiju, odnosno poigrati se da vidiš da li se ta točka makne. Ukoliko je točka fiksna kad se igraš s pozicioniranjem VR-a na glavi možda je do neke tvorničke greške.

Nosim naočale i probao sam jučer dvije igre u VR-u i nisam primjetio ništa slično. A s obzirom da nosim naočale, postoji dodatan razlog da nastanu refleksije.

Citam po reeditu da se ekipa javlja sa stuck,dead i hot pixelima ali na svim igrama dakle ovi sa dead moraju zamjenit VR, bravo SONY! 🙄

Nisam nigdje vidio da je moguće kupiti ovojeno jedan ili oba sense kontrolera za PSVR2. Znam da dolaze u paketu no može ga netko oštetiti (što nije pokriveno garancijom) i što onda, ne može koristiti VR jer nema gdje kupiti drugi kontroler. Valjda će se pojaviti uskoro u prodaji.

Picek Da lako je bilo sa move kontrolerima po tom pitanju na PSVR1 jer ih je bio od prije za nabavit 🙂

Btw kaj se tice Cinematic mode-a dobro izgleda u 1080p na "velikom ekranu" puno oštrije u odnosu na VR1, Nadam se da ce doc patch i za 3D BD kako je bio na VR1 🤩

Igrao sam HORIZON 3h dakle igra je nesto neviđeno do sad u VR-u

Igrao sam Kayak i otkiro da ima tour mode di ne veslaš nego kajak sam ide korz staze, dakle taj fovated rendering je odlican cim se zagledas negdje odmah se izoštri, pa pogled u more je oštsr providan, refleksije mora od sunca te zabljesnu i kad vozis po mraku od mejseca refleksija ma ovo je čudo!

Gledao sam i neke filmove u Cinematic modu odlican ostar prikaz iako je to 1080p ali uz OLED HDR izgleda odlično.

Drugi dan dojmovi jos bolji🤩

6 dana kasnije

Left 4 dead vibe u VR-u, može! 

Fenix I dalje su odlicni, isprobao dosta toga do sad, cekaju se novi naslovi, Kayak me opušta nakon horror seanse u RE VIII, pa malo vožnje i gledanje auti izbliza u showroomu GT7 kaj se gaminga tiče a uz to se pogleda koji film, serija u Cinematic modu, nabavio fiber krpicu jer se isti kao na VR1 ne dobije, onaj mura efekt mi ne smeta, hot pixel se maknuo, ukratko vise rokam VR nego regular 2D 👀

Nakon tjedan dana korištenja igrao sam najviše Kayak VR i nakon toga Pistol Whip nešto sitno. Kajak mi je vrh, baš je relaxing skroz. Dvije mape sam skroz istražio (Australia i Kostarika), sad se bacam na preostale dvije. Nevjerojatno je koliko ima detalja i iznenađenja. Kad završim s istraživanjem i uhavtim grip s veslanjem kreću utrke.

Ja probao demo Drum Rocks i baš mi je cool igra. Fina zamjena za Guitar Hero

lars82 Jesi skužio da u tourialu/vježbanju nemozes namjestig drum kit visinu(sjedečki način) dok kad igraš možes..inace odlicna zabava, budes je kupio?🤘

Ovo je kao Skyrim u VR-u 

4mal

Nisam to primjetio xD. Uzet ću ju svakako. Meni je baš relaxing i dobra mjuza

@Fenix nek ide sve u Q, idem po VR danas popodne. 🥴 Uzet ću ga na 30 godina kredit.

buz trebala nam je samo jedna piva da te nagovorim 🤣

Fenix Jebeš čovjeka koji se neda nagovorit.

Eto doslo je i do toga da GT7 igram samo u VR-u 🙃

GT7 je savršen. Posebno me oduševio showcase. Detalji su mindblowing.

GT7 je san snova, dobio sam ono što sam očekivao, ali da će tako bit scale pogođen, osjećaj brzine, osjećaj promjene visine prilikom penjanja na brdo, čak prolazak kroz neke udubine na cesti to nisam očekivao. Uvijek sam sanjao o 3 screen setupu za racing igre, ali to je kita prema ovome, ovo je nova dimenzija.

Šteta samo što mi je slabo nakon par minuta. 🥴 Nije da mi se bljuje ili da mi se okreće želudac, već mi je u glavi onako malo slabo, nadam se da će proći s vremenom. Ovo mi je prvo VR iskustvo, vjerojatno treba proći proces prilagodbe.

Konacno imam dva dana full slobodna da se posvetim ovom komadu.

Ovih dana sam najvise igrao Horizon i pistol whip koji mi super dodje da se malo razdrmam i opustim u VR-u.

Pavlov cu da probam danas-sutra takodje ali cu veceras morati Rezi 8 i GT 7.

Vec vidim kolko bih mogao vise vremena provoditi sa VR2 nego sa prvim, tolko ga je lako namestiti i samo pici.

Za sad zadovoljan, naravno i dalje se znojim ko govno dok ga koristim.

Zanimljivo

Uspio sam danas igrati GT7 45 minuta bez da mi je muka, ali nakon toga mi je lagano počelo. U igri sam doduše vozio Peugeot 208 GTi tako da možda to uopće nije bio motion sickness.

Pomalo se privikavam, probao sam demo onih bubnjeva i tamo nemam smetnji, a i GT mogu sve duže bez simptoma.

Nakon updatea sve je čistije, bistrije tj. level up (čak i Cinema mode) ! svaka čast Sony-u za ovaj upadate, koji je navodno trebao izači na launchu

HZ, GT 7 izgledaju još bolje, ekran je i svjetliji + boje su jos izraženije, tko zna sto je sve VR2 u mogunosti sa budučim up-ovima dodat, poboljšat iako je i sad vec odlican…

Tko je razmišljao uzet PSVR2 evo nakon ovog update, preporuka.