Sony je službeno potvrdio gašenje PS Storea za PSP, PS3 i Vitu
- Uređivano
Yakuza groznica se siri brze od covida.
Netko vam je istinu trebao reci.
S postovanjem.
2nd chairman of chono subsidiary
- Uređivano
yakuza_stinger 2nd chairman of chono subsidiary
Hahahahahahaahahahahah vrištim
Ovo ću sutra stavit u temu za memee
Moje isprike na offtopicu, ali ovih par komentara je sve. Sveee aaaaaa
yakuza_stinger 2nd chairman of chono subsidiary
Nisam se ovako iskreveljio vec dugo vremena lol
- Uređivano
Sorcerer a ne ne, sony gospodin prvi uveo igre za 600kn, pa mi reci da nisu inovativni
DarkPunisher sony gospodin prvi uveo igre za 600kn, pa mi reci da nisu inovativni
Tehnički nije.
"pokrenuti neaktiviranu cross-buy igru, aktiviranu ćemo moći". Sta ovo tocno znaci?
Aha, hvala na pojasnjenju. Evo dodatnog posla iducih mjesec dana
Na stranu Resistance, Motorstorm, Killzone i slični naslovi koji se više neće moći nabaviti, evo i RPG naslova koji isto idu niz odvod sa gašenjem PSN-a na starijim konzolama:
- Uređivano
Ajde da su ugasili PS3 Store, ali ugasiti PS Vita store NEMA NIKAKVOG SMISLA. To sam već rekao kada je izašla ona prva glasina o gašenju Storea.
Pa evo Colin Moriarty koji ima svoj dev studio za razvoj igara, ljudi su doslovno prije mjesec dana kupili novi dev kit od Sonya za Vitu i sada neće moći izbaciti igru na Vitu jer im igra ima planirani izlazak za Q4 2021...
Znači meni je to veća priča nego gašenje PS3 Storea. Ovi su doslovno ostavili ove devove na cjedilu koji su već duboko uložili novac i vrijeme u Vita naslove.
@Fenix ako možeš potraži o tome na netu, ima dosta devova koji su se požalili. To je puno važnija priča, bilo bi dobro kada bi se to pokrilo na FFA. Mislim da dosta ljudi ne zna za to.
Probao sam na PS3 Storu uzeti makar DLCove od igara koje znam, da ću kad tad zaigrati (backlog). Kupovina je trajala oko 40 sekundi po DLCu. Pošto su free, nema add to basket pa sve zajedno kupi, već se kupljeni odmah i aktivira i skine.
Nevjerojatno koliko je Sony imao užasno loš OS i Store za PS3.
ovaj pothvat Zonija je zbilja stunning and brave!
Baš me zanima hoće li dati neki finalni popust prije zatvaranja ove prčije.
Kad bolje razmislim, neka ga gase. Dakle 3 stvari kupim, Store se smrzne, moram resetirat plejku (na Power botun, srećom ne moram ju vaditi iz struje). I tako svako malo. I sad mi plejka nakon trećeg puta radi restore sustava.