yakuza_stinger dobro sad nije bas drlog mozda pretjerujem, tek sam na 50 sati tj cca pola al da nije nikakav deus ex kaj sam ocekivao tako napeto... Najgore sta recimo i likovi tipa panam, judy.. Pocne dobro al nemaju mi nikakve dubine rjesim sve njihove sidequestove ocito da su oni trebali biti the likovi s kojima ces se povezat al kazem sve povrsno. Oni su na razini kao side sub plot iz w3 na skellige ona cerys ili hjalmar hahah a di su tek od yenn, triss, ciri i svi ostali. Glavnog lika da ne spominjem, nije to nikakav custom lik. V je V kao geralt, svoj lik, voicean s minimalno izgradnje. Jbt geralt je vise bio custom koliko si mogao odlukama. Sve je povrsinski. Johhny isto ne znam sta mislit, kao da su citavu pricu prebrikali zbog njega i keanua lol nije stvar u grafici bugovima i sve obećavali su next gen u svemu, a nekad ni je skyrim iz 2011 imerzivniji i svijet zivlji. Sve nekako amaterski kao da im je prva igra. Ocekivao sam bar witchera 3 i šmek s kojim ce pokazat industriji da mogu bolje od tog cuda a dobili meh. I onda mi netko kaze igram na PC igra je dobra, ljudi moji ja zapravo imao i minimalno bugova fakat i jebeno ni izgleda na mojoj konfi al tu ima milijun drugih problema i da sve ovo pofixaju nije mi to to. Korak unazad