Dobra je Thymesia. Ustvari je dosta ograničena i linearna, to se vidi, ali za 170kn koliko sam je platio tad kad je bila na popustu apsolutno sam i više nego zadovoljan. I to ne baš igrom in general jer imam zamjerki, ali boss fajtovi su fenomenalni. Toliko adrenalina, toliko je fast paced uf, baš je brutala fajtat se. Ove fore s 2 health bara su odlične, imate napad R1 koji skida armor, ali onda ostaje healt kojeg sa R2 (claw damage) morate posisat van. Toliko dinamike ima u tome da naprosto uživam u fajtu iako je malo clunky, no moram priznati da je dobar hit response kad je sve brzo.
Odlična fora je krađa oružja neprijatelja za 1 napad, što znači da kada ubijate mrcinu sa greatswordom, možete posisat takav napad i iskoristit protiv njega. Iako to nije bitno niti me do sada spasilo, fora je.
Sviđa mi se što ima i parry, no jaaaaako je sjeban i treba baš paziti kad ide deflect, to je teže nego dodge pa dodge koristim uglavnom, imam double dodge step i quickstep kad me okinu. Uživam za sada, prešao sam kompletno prvu lokaciju i svih 5 podlokacija.
Ako nekog zanima tutorial boss fajt gdje sam ja njega naučio pameti, i zadnji boss Sea of Trees, bacite oko (na kraju oba videa su boss fajtovi, no zbog spoilera ako mislite igrati, nemojte gledati):