master_x buz Čestitam poklopcu,svaka čast ! Ne znam ko je tebe šta pitao,al uvijek imaš potrebe iskazat tu svoju odvratnu nit po forumima. @foggy Pisao sam o toj igri u topicu-Trenutačno igram.I to još 29.1.2022 god Čim se pojavila na Gejmpassu. Al nije je tada bilo za ostale platforme pa je prošlo nezapaženo.
foggy master_x Šteta što nisi odmah ovdje stavio post, u taj topic baš ne idem i nije mi neki ostvrt kad tražim nešto o nekoj igri, gdje to nać 🙂 Uglavnom, super igra, vidjet ćemo hoće do kraja tako ostati (dungeoni su malo bezveze).
buz master_x Jedino što je odvratno je tvoj glupavi komentar, a takvima poput tebe ću uvijek bit trn u oku ili ćete se naučiti normalno ponašati pa nećete imati posla samnom.
foggy buz Momci, dajte se skulirajte, ovo je topic za igru, pišite pliz o njoj i iskustvima o istoj. Nema potrebe za ovakvim komentarima
master_x foggy Ok.Ajmo o igri. Sa kojom kreaturom najviše igraš? Ja sam štakora,sirenu i mađioničara koristio najviše,zasad su na A levelu. Igra ima malo te dungeone generične kao i mapu općenito.Pogotovo gdje se mora koristit specifičan lik da se završi quest ili otvori novi put.A preko vode nit ne možeš sa svim kreaturama. Uglavnom,mislim da je ovo jako isplativa Indie igra.
foggy Znači kakav vrh od igre. Napisat ću recu ovih dana svakako, baš dobra igra. Edit: Reca napisana: https://foggyproductions.com/reviews/fullreview/nobody-saves-the-world
master_x Završih i ja igru- Na kraju balade,odlična Indie igra sa pomalo repetivnim dungeonima te ponekim težim sidequstom.Kombinacije oružja,napada,štitova magija,sa raznoraznim formama je odlična.Odigrat ću i NG+ jednom.
foggy master_x Da, samo da su dungeoni i boss fajtovi bolji i igra bi briljirala. Fajt, artwork i mjuza su mi super, gušt za odigrati i zamisliti se što točno rade AAA developeri kad ih mali studio šije uzduž i poprijeko.