Ja sam jučer odradio 9 sati. Ne da mi se pisat ništa o igri. 😃 Ocjene su točne, taman je za nekih 7/10 realno, a ja guštam kao da je 9/10. Baš mi je fino legla. Čistim sve, tehnički nemam problema. Igra podržava VRR, imam VRR na TV-u pa sam uključio RT mode i vrti se na max, na konzolama uz 40 FPS-a. Fluidno i radi jako lijepo. Grafički ne može stati u istu rečenicu s jednim Forbidden Westom, ali kako sam rekao - guštam. Valjda mi se igrala takva nekakva open world igra. Sjela mi je fino. Dijalozi jesu loši, ali se može isključiti učestalost istih. Priča zasad i nije loša, ali nisam daleko ni došao kad čistim sve što mogu. Ne vrijedi punu cijenu, ali da je smeće - nije. Kolega profesor piše recu pa će on reći više. Meni je na kraju drago da sam se držao prvog osjećaja koji sam imao za igru. Nije me zajebao. 🙂 Očekivao jesam više, ali lagao bih kad bih rekao da ne uživam u mađijanju i kompletnom kretanju igre. Posebno kad se malo nadogradite, baš leti. Ima hrpa mana, od lošeg edita animacija do prekomjernog guranja istih. Čini mi se da su mijenjali koncept igre nekad u hodu i to se osjeti, ali sve u svemu…ja sretan.