Eto, samo kažem. Da si oslobodite raspored. TV događaj godine.
Zdravko Mamić
pričat ce vjerojatno o muckim provokatorima i onima koji su naštetili ovoj državi i dinamu, te kako ga je to sve ražalostilo
Smeće kriminalno, a dok god mu se daje medijski prostor imat će moć.
buz koliko vidim domaći mediji su ga izignorirali. Odnosno nigdje nisam vidio ni da ima presicu dok mi nije prijatelj javio.
Mrzim ga, ali presice su mu show. Obožavam to pogledat i promatrat psihu. Nadam se da će popizdit kao nekad, ali bojim se da dolje u bosni nema novinara koji će ga željet isprovocirat.
Pederčina
Bit će memeova za sljedećih 10 godina!
- Uređivano
Moguće da ga hvata malo nervoza da ga ne bi izručili ako opet bude zahtjev.
Zoran taman ispod 5 godina da ne ide odmah na izdržavanje kazne. Kad će pobjeći, danas , sutra ili preksutra. Ide kod brata ili u emirate?
- Uređivano
Zato što je pametno davati pozornost ovakvim krimosima? Ono... što točno dobijemo s tim da mediji daju pozornost OVAKVIM likovima? Samo im pune ego i njihov osjećaj moći.
Mislim, ne čudi me od hrvata ništa. Očito dosta ljudi u nas smatra Mamića njihovim idolom i "legendom"...
Jedva su navukli Braći Dalton ovu jadnu kaznu.
Srećom pa više ne pratim naše medije zadnjih godinu i nešto. Baš nezdrava stvar.
Presica o sotonizaciji hrvatske
Ima li igdje live?
Jebote on jos prica XD
Serite koliko oćete, ali Bosna bi ubila za jednog takvog Mamića.
Mamić je barem maher u poslu i čovjek je od Dinama i Hrvatskog nogometa napravio uspjeh samo takav.
Dinamo je zahvaljujući njemu svjetlosnim godinama ispred ostalih Balkanskih klubova.
Nek od Željezničara ili Sarajeva napravi Dinamo, halalimo mu sve novce koje je ukrao.
I ovdje idioti kradu i još više, a nikakve rezultate ne postižu.
Raziel To je pogrešno razmišljanje, da možda on je vrhunski menadžer za naše prilike i okruženje, ali kao što direktor ne smije krasti pare iz firme makar bio uspješan, ne može ni ovaj iz nogometnog kluba. I tu svaka priča staje, kriminal je kriminal. Pitanje je bismo li napravili i veći iskorak da nisu pokrali tolike pare koje su mogle biti bolje iskorištene.
- Uređivano
Govori se o nekih 115 milijuna kuna odštete koliko sam vidio. U nogometnom svijetu to i nije toliko mnogo. Za prosječnog čovjeka jest. Ali da, priča ide i dalje od tog iznosa i više se svodi na to kako se poslovalo. S obzirom da klub novac ne želi, očito je da je problem i dalje prisutan u obliku skupštine kluba koja je to i odlučila.