hahahahahah stari moj koja smo mi jad od države....

Sljedeci put kad dobim bilo kakvu kaznu idem u Bosnu. Tj ne idem zivjet u Bosnu, zelim Bosansko drzavljanstvo....pa se vratim u HR opljackam 2-3 bankice ili jednostavno firmicu dvije bacim u stecaj i vratim se u BIH.

Stari moj...ovo nije vise ni smijesno...

Jel moguće da su ga pustili preko granice? Kakav kretenizam.

Ostavite mi prijatelja na miru.

I baš kod Slavonskog Broda prebjegne... Jesi ga napunio kobasicama i slaninom barem?

Da je neko “normalan” tako pokusao otic u bosnu odma bi ga strpalo

Išao po špeceraj u Bosnu.

Heat Pa nije napravio ništa nelegalno u ovom slučaju. Nije imao zabranu prelaska granice Frajer je prošao granicu otišao u bosnu i vratio se.

😃

Sad kad ispadne da se vratio samo zato jer je zaboravio jedan od kufera.

A sto ne govore o mr. sinkopi
    Taj vec 3 godine izbjegava zatvor, a lijeci se u kurcovoj zemlji...Hahaha

ante-sb Horvatinčić uskoro otvara novi biznis. Autobusi na kratke relacije. Od kolodvora do prvog zavoja!
      "VuVuVuuVuuu Sinkopatrans!" Sasvim solidno ime. Mogao bi mu snimiti đingl.

Giphy - crash bus GIF

Giphy - fox tv GIF by Lethal Weapon

11 dana kasnije
      Fenix je promijenio naslov Zdravko Mamić.

Mamić na Podcast Inkubatoru 5 sati odgovara na naručena pitanja. Ali počelo je bit zanimljivo jer se polako počinje derat i psovat. Kad mu spomeneš Hajduk odma popizdi

EDIT: Ovo je sve bolje. Sad sere po Modriću kako mu nikad nije ni kavu platio hahaha.

EVO MU STOLICA PUKLA HJAJAHHAJAJA

Uzeo sam si cijelo jutro za ovaj intervju. Dosta on toga dobro govori, jedini problem je što sebe nakon svega želi predstaviti kao velikim borcem za pravdu i robin hoodom