foggy Jedino što meni osobno može faliti je The Evil Within 3, stvarno volim prve 2 igre. Sve ostalo, mogu bez toga. Doom ajde, ali mogao bih bez njega.
meni ni Evili nisu sjeli. od oba sam odustao nakon nekih 2 sata. smorovi od igara sa kretenskim kretanjem lika koje spram npr last of us-a 2 izgleda kao low budget isprdak bez motion capture-a i imalo stila. bolje se leon krece u resi 4 nego Ethan (ili kak se vec zove) u Evil 2.
doom 2016. mi je bio vrhunac i mislim da se devovi ne mogu vise nadmasiti tako da isto mogu bez doom-a ako bas moram jer meni je osobno eternal slabiji od 2016, ali tako i tako ga ne bih nikada vise igrao na konzoli. Igrao sam Eternal na PC i ps4 i apsolutno vise ni puskom da me netko tjera ne bih igrao ovakav tip igara na konzoli.
falloute ne mogu podnijeti, dishonored 2 sam odustao nakon 40ak minuta jer je igra odvratna u svakom pogledu, a wolfensteine ne volim opcenito.
tako da jedino TES jer sam volio i Morowind i Oblivion i Skyrim.
za utjehu od sucker puncha, insomniaca i nd-a ne volim skoro nista tako da ne naginjem ni ka jednoj konzoli osim sto box izgleda ljepse i ima meni ugodniji kontroler, ali playstation ima gran turismo tako da...teska borba.