Najezio sam se citajuci. Odlicna reca i vidi se koliko recenzent voli p5, bas kao i ja, a sa svakim pravom.

P5 Soundtrack - ALBUM je mozda najbolji ikada uopce igdje van i unutar gaming zanra i vec su mi usi spremne na jos. Cim zavraim P5 Royal, a nemam puno jos, bacam se na Strikers.

Takodjer nisam fan combat sustava u Strikers, onoliko koliko sam vidio, ali to cu lako pregrmiti jer neopisivo mi je drago sto cu svjedociti daljnjem razvoju p5 likova.

Volim Sekiro, volim Bloodborne, to znaju i ptice na grani vec, ali ljubav prema p5 je mozda i najjaca koju sam osjecao prema igri jos tamo od xenoblade chronicles. Najveci je problem nakon ovakvih igara igrati one razvikane zapadnjacke drangulije. Mozda trebam promjeniti taktiku u buducnosti i radije igrati iznova neke od ovih dragulja nego trositi vrijeme na nesto sto unaprijed znam da ne valja.

maverick Apsolutno se slažem. Ljubav je samo nastavila svoj put, Strikers je pogodio smjer bande. Ne želim ništa spoilat, samo deri i znam da ćeš bit oduševljen kad krene bit napeto. Ja ne znam čime hrane te ljude zadužene za glazbu, ali strašno koliko mi se to ovdje svidjelo, sve nove skladbe su za muzej.

Baš ta neka emocija koju Japanci pogode je i meni iznad svega ostaloga, nema natrag. Ne igra mi se nakon ovoga ništa drugo neko vrijeme.

klasika foggy reca...nabrije te do neba....foggy mal lakse..moze? haha

Ako uzmete deluxe verziju, dobijete mali behind the scene video....msm nije mali, traje onako taman.
      Jedan deo je sa snimanja vokala, plus sto bend kao bend razbija, plus sto ta likusa ima glascinu ipo.
      Smesno je samo kako ne zna kako da izgovori neke od engleskih reci...plus za neke ne zna ni znacenje dok joj se ne objasni.
      I onda uzme da peva I razjebe sve pred sobom.
      Jebeno jak kreativan tim...deru citavu produkciju kako treba, od arta, gameplaya, price,muzike....ma sve....<3

Odlicna reca stari! Igra je vec skinuta neki dan i krecem za vikend, jedva cekam 😃

foggy takodjer je bitno naglasiti tu duljinu tih igara. Kad igras igru 50+ ili 100+ sati i ne osjecas umor, zamor materijala i dosadu, to stvarno govori jako puno. Igram neku random igru i nakon 10 minuta mi vec dodje da ju zafitiljim kroz prozor, a kad malo bolje razmislim, zapravo jako malo igara uopce dovrsim. To onda govori nesto o igri koju igram mjesecima sada vec, ne zurim, ne pravim si pritisak i uzivam. Bit ce gotovo kad bude...

maverick I količinu razgovora koja ide satima i satima, a uživancija u svakom... Koliko god dugačka, nije dosta, iznenadilo me da i ovaj spin-off ima dobru trajnost. Sve u svemu, vrlo sam mnogo zadovoljan 🙂

Makoto je najbolja, da, ali samo zato jer Hifumi nije u partyu.

Mene najviše fascinira kako je navodno priča skroz oke kao nastavak na peticu. Petica završi toliko dobro, nisam očekivao da bi ovo moglo imat smisla. Iako, čujem od nekih da Royal sa Strikers i nema baš veze jer Royal minja neke stvari... Ali to triban tek vidit, Royal ćemo odigrat...eventualno. Ko i ovo.

alexy Reference na priču prije su u svezi palača i te tematike, ne toliko priča u smislu što se zadnje desilo pa idemo dalje, iako vuče reference na pojedince. Royal nisam igrao i nisam imao nikakvih problema s ovim, možda da jesam možda bi mi bilo čudno jer dodatnog lika ovdje nema, ne znam kako su to ukomponirali.

alexy Makoto je najbolja, da, ali samo zato jer Hifumi nije u partyu.

Blasfemija, Shogi majstor vs motor vozač, Makoto wins every time

🙂
            😃
            1 / 2
            P.S. Planirao sam nju barit kad zaigram Royal, ako je moguce

Tzereen Jel ima neka steelbook verzija?

Bila je za Nintendo, i samo za Nintendo Steelbook. Ne znam jesu kasnije za druge platforme izbacili, ali ono što ide po netu je već sada 100$.

Hifumi je slatka i romance sam ju, ali character development je pre kratak i kao takav ne moze parirati ni jednom od party cura. Isti "Problem" imaju Chihaya i Takemi. Uciteljica ima najvise character developmenta od svih sporednih zenskih likova.

Makoto i Yoshizawa su jednostavno carice i najbolje odradjene cure u igri, zatim Haru, Futaba pa Ann.

9 dana kasnije

Arcer Pa svakako bih ti preporucio P5 koja je zasebna pricom od prethodnika, i to Royal Edition. Nakon toga Strikers.

Naravno, tu su i ranije Persone koje ni sam osobno nisam dovrsio, ali svaka je vrijedna vremena, iako s peticom sigurno neces fulati ako si za takav tip igre.

Arcer
              Ako ti ne smetaju odlicni 2d sprajtovi i pomalo zastarele mehanike i sporiji gameplay...dvojka je odlicna.
              Treci i cetvrti deo su takodje jako dobre igre koje su veliko poboljsanje naspram sestre sa soni keca,lepse su za oko i jbg modernije su....(mada je meni dvojka I dalje cisto razbijanje)
              Ali ako krenes od petice takodje nisi apsolutno ni malo pogresio.
              Art je jebozovan,gameplay brz(jednostavniji), dungeoni puno bolje dizajnirani...jednostavno dosta modernija igra.
              Persona5 royal je svakako bolja verzija.
              Na kraju....do tebe je.
              Ako ti ne smeta malo "zastareni" dizajn...slobodno pici od dvojke.
              3,4 su odlicni takodje.
              Ali ako nisi bas rpg ljubitelj moguce je da ce da te odbiju starije igre i ja bih ti preporucio Royal...jbg jednostavno ju je naj lakse preporuciti.
              Mozda ce ti biti tesko posle petice odigrati neke prijasnje ali opet ako ti ne smeta sve vec promenuto baci oko na njih....veoma fine igre ( meni u nekim aspektima i bolje).

Hvala na odgovorima! foggy AbelKOsMos
                Vidim da je tek Persona 4 za PC?
                Uglavnom nisam se nikada upustio u taj svijet igre iako sam veliki fan animea.
                Zaintrigirala me je ova igra kada sam vidio recenziju i definitivno bih htio probati igrati, baš je nešto drugačije nego sam igrao do sada od igara.
                Ma RPG i igram u 95% vremena, onih 5% je RPG/FPS 😃
                Bacio sam igre na wish list na Steamu pa neka čekaju.
                Trenutno prelazim Kingdoms of Amalur Re-Reckoning, koja će mi uzeti još poprilično sati 😃
                Ali poslije toga, ide Persona. Baš ste me najhapali, da ne igram trenutno ovu, uhh...
                Ty

Arcer P4 i P5 su svakako dobitna kombinacija, a stoji i sve sto Abel kaze. Rokaj, javi ako zapne 🙂

Arcer
                  Ako imas samo pc...deri po P4Golden I to je to...ako ti se to svidi, mozes krenuti ka starijim delovima ili petici u svakom slucaju dobra odluka.
                  Ako krenes ka P3 dobijes mehanicki slicnu igru sa drugacijim settingom i odlicnim likovima...ako krenes ka petici...pa smooth AF iskustvo koje ubija.

Ako slucajno krenes ka P2....e pa to je vec druga prica....🙂

Nadam se da ce ti se svideti persona 4