zontra E jedva cekam dan kad ce se sve moci preko tih e-walleta poput Revoluta, Skrilla i slicnih, tako da se mogu maknut od bilo kakvih banaka.
Genesis za hrv nazalost ne znam, al vani kao recimo u irskoj mozes primat placu na revolut bez problema
sanzo fatamorgana Erste ne naplaćuje proviziju, ali provjeri za svoju banku jer neke su naplaćivale ( možda se je to do danas promijenilo )
Genesis fatamorgana uveli su sad naplatu podizanja gotovine sa bankomata, mislim da je i dalje prvih 200 eura free i nakon toga nekih 1 il 2% od cjelokupne svote
Fenix Klijent iznistira plaćat na Revolutu, a ja ga nemam. Pa pitanje - nude li vama registriranima još uvijek one referral linkove di i vi i ja dobivamo pare?
Brijac Fenix Nudi: Jedino nisam siguran za to da i ovaj novoregistrirani dobiva pare. Za to nisam čuo do sad što se tiče Revoluta.
Fenix Brijac a onda ništa Šalim se @Tuhy mi se prvi javio pa ću njegov kod iskoristit. Ali zvoni mi nešto u glavi kao da su nekad i novima davali nešto
revo Fenix kolko se ja sjecam bila je ekipa koja je nudila pola od tih para ak koristis njihov link Il tak nekaj