Dark_Indigo tehnički bi trebalo biti moguće, no kako Porezna smatra da Revolut nije banka u tradicionalnom smislu kako to piše trenutno u Zakonu, tvrde da to nije moguće:

Obzirom da se prema očitovanju Hrvatske narodne banke digitalne institucije za elektronički novac smatraju posebnom vrstom pružatelja platnih usluga čije je osnivanje i poslovanje uređeno Zakonom o elektroničkom novcu (Narodne novine, broj 64/2018), mišljenja smo da se isplata plaće radnika na kunski račun digitalne institucije za elektronički novac ne smatra isplatom na račun kod banke sukladno navedenim odredbama Zakona i Pravilnika.

http://rep.hr/vijesti/financije/placa-na-revolut-hnb-da-porezna-ipak-ne/6631/

Doduše čitao sam na društvenim mrežama da neki kao primaju plaću na Revolut pa valjda sve ovisi o tome kako se uspiješ dogovoriti s poslodavcem. Ironično, HNB ne vidi prepreku da se prima plaća na Revolut account 🙂

U Austriji znam da se može, ali kod nas nije moguće.

Dark_Indigo koliko sam vidio, danas je stigao i službeno u HR pa će se moći.

Čujem sad da neki ljudi kod nas već duže primaju plaću na Revolut.

Treba istražit.

E jedva cekam dan kad ce se sve moci preko tih e-walleta poput Revoluta, Skrilla i slicnih, tako da se mogu maknut od bilo kakvih banaka.

za hrv nazalost ne znam, al vani kao recimo u irskoj mozes primat placu na revolut bez problema

Fala vam na odgovorima, može delete na temu 🙂

Kako podižeš gotovinu na bankomatu, postoji neka provizija ili imaju svoje bankomate??

fatamorgana Erste ne naplaćuje proviziju, ali provjeri za svoju banku jer neke su naplaćivale ( možda se je to do danas promijenilo )

fatamorgana uveli su sad naplatu podizanja gotovine sa bankomata, mislim da je i dalje prvih 200 eura free i nakon toga nekih 1 il 2% od cjelokupne svote

4 godine kasnije

Klijent iznistira plaćat na Revolutu, a ja ga nemam. Pa pitanje - nude li vama registriranima još uvijek one referral linkove di i vi i ja dobivamo pare?

Fenix

Nudi:

Jedino nisam siguran za to da i ovaj novoregistrirani dobiva pare. Za to nisam čuo do sad što se tiče Revoluta.

Brijac a onda ništa

Šalim se Ha-Ha-Ha

@Tuhy mi se prvi javio pa ću njegov kod iskoristit. Ali zvoni mi nešto u glavi kao da su nekad i novima davali nešto

Fenix kolko se ja sjecam bila je ekipa koja je nudila pola od tih para ak koristis njihov link

Il tak nekaj