- Uređivano
Datum izlaska: 21.5.2021.
Izdavač: Bethesda
Developer: Arkane Studios
Platforme: PC, PS5
Sve o igri na portalu: https://ffa.hr/igra/deathloop/
Trailer:
Datum izlaska: 21.5.2021.
Izdavač: Bethesda
Developer: Arkane Studios
Platforme: PC, PS5
Sve o igri na portalu: https://ffa.hr/igra/deathloop/
Trailer:
Ne znam kako ranije nismo imali temu za ovo?
Pa iskreno - čudno. Ja baš imam dobar osjećaj da nas čeka odlična igra. Možda sam malo subjektivan jer su mi Dishonored 1&2 jedne od najdražih igara s prošle generacije. A čak ne volim stealth igre.
Baš mi se čini da će Deathloop biti idealan miks svega. Djeluje jako zanimljivo i uz to mi se strašno sviđa gunplay + upotreba moći i gadgeta. Kao nekakav pametni Dishonored FPS.
Ja znam da ću za ovu igru čuvat lovu u svibnju. A možda mi žena kupi istu za rođendan.
Bit ce to jako dobra igra za to sto nudi. Jazavci hropću svoje nebuloze jer nemaju pametnijeg posla. Ako su Dishonoredi i Prey dosta dobre igre, nema razloga da se tako ne nastavi i s ovom igrom. Groundhog day in action.
Jako dobre ocjene.
IGN 10/10
GameInformer - 9/10
https://www.gameinformer.com/review/deathloop/deathloop-review-the-joys-of-death-and-dying
Arkane baš zna znanje. Ljudi rasturaju. Šteta što je Sony pokazao pola igre u trailerima. Većina kaže da je GOTY materijal. Baš mi je drago.
Čekam Weky Gaming recu kako bih mogao formirati mišljenje, ovo ostalo je nevjerodostojno, pogotovo te desetke.
Bas mi je drago u inat svim ovim "Deathpooperima"
Napisao sam u PS showcase temi i da quotam sam sebe:
"Deathloop će biti dobar."
Rekao sam vam.
Šteta što neće biti komercijalni uspjeh ili barem ne onakav kakav je možda Sony htio.
Bome nisam očekivao vako dobre ocijene
Kao što rekoh, day one.
Ok ocekiva sam max 7/10 sokiran sam , probat cese na velikom popustu
Pa realno nije ništa čudno. Čudno je ako niste nikada igrali Dishonored, Dishonored 2 ili Prey. Arkane zna posao.
AJMO @weky ŠAMANE!!!!
ĐE JE TVOJE MIŠLJENJE
OJ WEKY ŠAMANE BRATE ŠABANE
ĐE JE TVOJE MIŠLJENJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Prey mi bio odličan, Dishonoredi niš preposebno, ali ovo mi se čini dosta dobro. Igrat će se.
fensisuperstar Stigla nova sezona u Forknajt.Imaj milosti za @weky !
Bitno da se hejta unaprijed na temelju trailera.
Prey i Dishonored su mi bile i još su,odlične igre.Tako da nije bilo uopće potrebe sumnjat da će ovaj novi Arkane-ov naslov podbacit.
master_x arkane jači od arkana!
Ja hocu prey 2.... Isuse kakva igretina je jedinica bila
PC performanse
https://gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/deathloop-test-gpu-cpu
recenzija majstora
Bargain bin igra. Do 1.11. košta 150 kuna.
To je poštena cijena za bilo koju igru.
Obavio građansku dužnost, javim dojmove.
Nemam apsolutno nikakvih problema sa tim kaj igra dobiva jebene ocjene.
Dapače, drago mi je.
Samo kaj mene i dalje uopće ne vuče na igranje, a nije da sam malo materijala pogledal.
Možda se uzme jednog dana kad padne cijena, očito zaslužuje priliku, al to kaj kupi devetke i desetke ne znači da se mora svakom sviđat.
Dosta drugih mi ima prednost pred Deathloopom.
Ovo će biti free za godinu dana na gamepassu. Trebat će mi dosta da se suzdržim do tad.
Ovo je bas igra za kupiti kad bude jako jako dobra akcija i onda je nikad ne odigrati.
Jbt kako ste toksični. Igra dobije cca 90 na Metacritic, a vi i dalje serete. Lijepo se ostavite teme i pustite da pišu oni koji je igraju.
Tako je.
Igrao sam malo na PC-u, točnije laptopu, kolega uzeo.
Dobro napucavanje, izvrsna grafika i koncept ispao sasvim ok.
Igrao sam sat vremena pa neću davati krive informacije ali obećava.
Imam već preko 10h u igri. Igra je fenomenalna samo da se zna, toliko varijacija, toliko mogućnosti, deset različitih načina za pristup misijama, moraš razmišljati, lagani roguelite elementi, brzo učitavanje i grafika - a haptički podražaj dosad najbolji na next gen konzolama. Svaki korak se osjeti, svaka unesena brojka, pištolji sve...kompletna igra
Velika količina perkova, oružja, nadogradnji - totalna sloboda.
Usporedbe s Dishonoredom?
Odigrao jučer cca sat i pol, evo ne znam, presavršeno nešto. Zamislite Dishonored, samo s cijelim sistemom oko vatrenih oružja i RPG-like elemenata (bolji statsi za različite boje opreme + nadogradnje). Svaki dio dana je zapravo nova misija s novim levelom koje se otključavaju temeljem leadova koje se otkrivaju kroz misije - imaš pravo 2 puta umrijeti, nakon toga se resetira kompletni loop. Igra potiče istraživanje, iako ti i kaže da ne moraš odmah pročešljati svaki pedalj mape, stigneš se uvijek vratiti u nekom novom loopu. Kada se odigra neka misija, pomiče se loop na novi dio dana.
Voice acting je prebrutalan, posebice antagonistice, iako i Colt ima prejebene komentare na sranja koja mu se događaju. S time da su uspjeli tutorial integrirati kao dio priče, pišao od smijeha. Vizualno igra izgleda vrlo dobro, na RTX 3070 imam 100+ framerate ako ne silujem ray-tracing efekte (3440*1440p rezolucija).
Nemam još nešto puno toga za komentirati, no ovo što sam vidio do sada, oduševljen.
Fenix evo @Deadwalker me preduhitrio i točno to! Ne mogu prestat igrat. Tako me je samo Returnal držao ove godine