Fenix Datum izlaska: 21.5.2021. Izdavač: Bethesda Developer: Arkane Studios Platforme: PC, PS5 Sve o igri na portalu: https://ffa.hr/igra/deathloop/ Trailer:
Flipper Pa iskreno - čudno. 😃 Ja baš imam dobar osjećaj da nas čeka odlična igra. Možda sam malo subjektivan jer su mi Dishonored 1&2 jedne od najdražih igara s prošle generacije. A čak ne volim stealth igre. 🙂 Baš mi se čini da će Deathloop biti idealan miks svega. Djeluje jako zanimljivo i uz to mi se strašno sviđa gunplay + upotreba moći i gadgeta. Kao nekakav pametni Dishonored FPS. 🙂 Ja znam da ću za ovu igru čuvat lovu u svibnju. A možda mi žena kupi istu za rođendan. 😃
yakuza_stinger Bit ce to jako dobra igra za to sto nudi. Jazavci hropću svoje nebuloze jer nemaju pametnijeg posla. Ako su Dishonoredi i Prey dosta dobre igre, nema razloga da se tako ne nastavi i s ovom igrom. Groundhog day in action.
Flipper Jako dobre ocjene. IGN 10/10 GameInformer - 9/10 https://www.gameinformer.com/review/deathloop/deathloop-review-the-joys-of-death-and-dying Arkane baš zna znanje. Ljudi rasturaju. Šteta što je Sony pokazao pola igre u trailerima. Većina kaže da je GOTY materijal. Baš mi je drago.
Zero Čekam Weky Gaming recu kako bih mogao formirati mišljenje, ovo ostalo je nevjerodostojno, pogotovo te desetke.
StarFox_N Napisao sam u PS showcase temi i da quotam sam sebe: "Deathloop će biti dobar." Rekao sam vam.
Flipper Pa realno nije ništa čudno. Čudno je ako niste nikada igrali Dishonored, Dishonored 2 ili Prey. Arkane zna posao.
Fico Flipper Upravo to. Arkane radi odlične igre i samo su nastavili niz. Veće bi iznenađenje bile slabe ocjene.
fensisuperstar AJMO @weky ŠAMANE!!!! ĐE JE TVOJE MIŠLJENJE OJ WEKY ŠAMANE BRATE ŠABANE ĐE JE TVOJE MIŠLJENJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
master_x fensisuperstar Stigla nova sezona u Forknajt.Imaj milosti za @weky ! Bitno da se hejta unaprijed na temelju trailera. Prey i Dishonored su mi bile i još su,odlične igre.Tako da nije bilo uopće potrebe sumnjat da će ovaj novi Arkane-ov naslov podbacit.
fensisuperstar master_x arkane jači od arkana! Ja hocu prey 2.... Isuse kakva igretina je jedinica bila