Fico Ovo je jedna od najboljih igara generacije. Zapravo, jedna od najboljih igara koje sam ikada igrao. Baš mi je drago što vas sve više ima priliku zaigrati, a još mi je draže što se igra odlično prodala i što je nevjerojatno talentirani tim koji stoji iza igre dobio prostor na pozornici da nastaviti raditi jedinstvene i nezaboravne igre.
Da se ne izgubi u moru nemuštih i natuštenih postova . . . STRONGLY AGREE.
O samom talentu i polivalentnosti developera mogu reći samo sljedeće: šokiran (!) sam. Znam da ste (ti, Krpa, možda još netko . . .) spominjali koliko je igra zapravo dobra, i koliko želite da više ljudi dobije priliku odigrati je, ali . . . zgranut sam.
Ne sjećam se da sam ikad vidio ovakvo fleksanje mišića nekog developera. Čak je nepošteno prema svima ostalima, jer ovo im je prva (PRVA) igra ikad. Nestvarno je. Cijela ta prezentacija, vizuali, glazba, smisao za dinamiku, scenografiju, kadrove, likove, za geometriju likova, svijet (u igri), svijet (izvan igre) . . .
Ne kužim. Života mi. Bez ikakvog uvijanja i preseravanja. Ne možeš bit najbolji u svemu. Nije normalno.
foggy Igra netko na PS5? Pisao sam vijesti neki dan da ta verzija malo zeza, pa me zanimaju iskustva.
Imam izazov (za tebe i za ostale koji igru planiraju uzeti prije ili kasnije, ali se trenutno boje zbog tehničke strane). S obzirom da je igra trenutno 20% off za PS+ korisnike, vruće preporučam da je uzmete odmah, naravno. A onda vas savjetujem da je samo upalite na pola sata.
IZAZIVAM VAS da je izgasite nakon pola sata i da dođete reći kako čekate neki patch ili nešto slično. Nemoguć scenarij. LMAO
maverick Da sam sudio DQ11 prema drugim drkacima na jutubu kak svrsavaju na tu igru i da nisam probao demo, nasjeo bih ko kreten i kupio taj oronuli drlog odvratnog pisanja.
Da me zanimaju (ali stvaaarno me ne zanimaju (LOL)) tvoji primjeri dobrog i lošeg pisanja, znaš šta bi se dogodilo? Na njih bi čekao toliko dugo da bi stigao odigrati cijeli (mislim: CIJELI) FF7R. Tri puta.
btw. Ako baš morate znati . . . Disco Elysium je: "korisnicima (ne)prilagođen vodič kako prestati govoriti da su stvari dobro ili loše napisane, a da se zapravo ne zna što to znači"
Prijateljski savjet. A i ovo sam vidio više puta, pa vrijedi i za ostale. Ako ti se nešto (puno) sviđa i želiš natjerati prijatelje ili druge ljude da u tome također uživaju, možda nije najbolje reći da je to nešto "podcijenjeno" ili "nije za svakoga". Nitko se ne želi baviti takvim stvarima niti ih želi isprobati. Slavi svoj ukus. Izražavaj svoju ljubav bez ustručavanja. LMAO
Prevedeno: Ako ti se sviđa Disco Elysium, pobrini se da ljudi znaju za to na najhiperventilirajući i najhiperbolističniji način.
Fico Ako nećete Foggyja poslušati, onda ponavljam. DQ11 i Nier rasprave možete nastaviti u odgovarajućim temama ili otvoriti novu temu.
Hvala ti na ovome. Ne želim zvučati elitistički, ali spreman (i željan) sam pisati o ovoj igri isključivo kad se topic očisti i kad ostanemo samo "mi". LOL
P.S.
Doktore, ja još nisam razgrnuo te zavjese u knjižnici. Sad znam kako izgleda prostorija. Kvragu! :belj: