• Gaming Vijesti
  • Ovo su igre koje dolaze u nikad lošijem trećem mjesecu. Što planirate odigrati?

Pročitaj na portalu
Članak

Ovo su igre koje dolaze u nikad lošijem trećem mjesecu. Što planirate odigrati?

Ožujak iliti treći mjesec za naše čitatelje iz susjednih zemalja, oduvijek je bio mjesec koji je pun hit igara i obično označava period kad se igraća industrija budi. Oduvijek su u mjesecu bile dvije do tri hit igre i hrpa kvalitetnih – uvjetno rečeno – manjih igara.

Tzereen i ja, to i cekam, i to bi trebalo u ozujku za plejku, inace kupujem It taked Two

Ja sam cijelo vrijeme mislio da je DE detektivska RTS igra ili neki turn based k. :o Pa ovo se mora odigrati sad kad dolazi na konzole.

Flipper Narativni RPG u kojemu se traži ubojica u poluurušenom gradu. Ujedno i jedna od najboljih igara generacije. Meni osobno jedna od najboljih igara koje sam ikada odigrao.

Fico pa tražio sam tvoju recenziju i ne mogu je pronaći. Zar nismo imali recenziju na portalu? Ma nabavljam igru sigurno.

Top igra. Još sad devovi pripremaju updejtanu verziju sa više voiceovera te ekspanziju s novim sadržajem. Ionako odlična igra postat će još bolja.

Diskač čekam i jedva čekam.
        It Takes Two će se igrati (@OverHypedG jesi spreman? 🙂 )
        Monster Hunter Rise (@sanzo ćemo ga na Switchu rokat ili čekaš PC verziju?)

Ostaje mi još YS IX, Bravely Default 2 na Switchu i RE7 kojeg sam krenuo pa mi je Strikers uletio. Uf, meni je krenulo bit napeto (a Persona mi je vratila volju za igranjem na max).

Ljudi ako ste zeljni dobrog pisanja i raznilikosti odabira odigrajte disco.
          Puno citanja, puno klikcanja, znaci nije za svakog ali ako vam to ne smeta i volite dobru avanturu ovo je jebenica od igre.
          Uz Hades...meni licno na vrhu.

Flipper Nažalost, unatoč tome što sam igru odigrao čim je izašla, došle su obaveze i nisam se stigao raspisati za recenziju. Što mi je još više žao jer bi bila prva stotka koju bi dao nekoj igri na FFA.

sanzo
          Možeš predaručiti Nintendo Switch Monster Hunter Rise Edition i dobije se kod same igre

https://www.amazon.de/Nintendo-Switch-Monster-Hunter-Rise/dp/B08V6LRWK4/ref=mp_s_a_1_1?dchild=1&keywords=nintendo+switch+monster+hunter+rise+edition&qid=1614525219&quartzVehicle=1553-245&replacementKeywords=nintendo+switch+monster+rise+edition&sprefix=nintendo+switch+mon&sr=8-1

@Flipper dodaj i Yakuza: Like a Dragon pošto izlazi 02.03. za PS5

Čeko sam i čeko sa Discom i najbolje je šta sada igra dobiva full voice acting!!
          Kupuje se pod obavezno, bio sam probao nekih dva sata i osot sam oduševljen.

Trailer za Final Cut za prisjetiti se...

Fico šta je fakat toliko dobra?? Čitao jesam hvalospjeve doduše....

Bome je, većina će to potvrditi.