wooddiebone buz Da budemo fer, Game Freak nije Nintendo. Imaju definitivno loših igara u repertoaru dok je Nintendov praktički bez mrlje.
buz wooddiebone Čru, ali su publisher i igre su ekskluzivne desetljećima za njihove konzole pa vjerujem da imaju nekakav upliv u cijeloj priči.
wooddiebone Jasno, al ne očekujem od njih toliku kontrolu kakvu imaju nad svojim igrama. Volio bih da ih malo više stisnu i da konačno shvate da ljudi ne puše nove pokemone. Prve dvije generacije bi mogli milkat beskonačno.
maverick wooddiebone Volio bih da ih malo više stisnu i da konačno shvate da ljudi ne puše nove pokemone. Sve to pada u vodu kad vidis prodaju svih Pokémon igara do sada. Tesko je naci ijednu ekskluzivu na nekoj drugoj platformi da se toliko prodaje. Nintendo trlja ruke, Gamefreak trlja ruke. Jedini nacin bi bio da igraci (citaj fanovi) bojkotiraju nove pokemon igre, ovako se nista nece promjeniti.
buz Apsolutno, daj prvih par igara u 3D, dodaj neke moderne stvari koje se očekuju od toga (tipa da beštije slobodno trčkaraju okolo, a ne da su skrivene u travi i random iskaču) i imaš najprodavanije Pokemon igre ikad i bez obzira na masu prodanih Switcheva to bi opet bio system seller.
wooddiebone Čak mislim da je BOTW koncept koji rade ovdje idealan za tak nešto, ali ubije me kad vidim da rađe naprave ofrlje neki eksperiment nego si uzmu vremena i naprave moderni klasik jer znam da mogu. Slože recimo u ovom stilu Kanto, Johto i Hoenn i spoje ih vlakom odnosno brodom. Živim za taj dan.
blade Ovo što buz kaže, formula izgleda tako jebeno jednostavno, a oni je ne vide. Uglavnom, kolega napravio prednarudžbu pa će se ukrast malo na par dana Switch da testiramo ovog Arkana kakav god da bio.
buz blade Ionako igramo to mi matori konji, ne znam koliko su uopće danas klincima zanimljivi Pokemoni. Mislim, sigurno jesu, ali većina igrača bi rekao da su ljudi koji su na Pokemonima i odrasli. Prvo s kartama, a onda dalje.
blade buz To se dosta vidi i po Pokemon Go. Ispred kuće mi je gym i kad ekipa dolazi na raidove i druženja, malo koga vidim mlađeg od 27-28 godina.
wooddiebone Mislim da današnjim klincima možeš uredno uvalit prve dvije generacije i da će im to bit skroz novo. Siguran sam da znaju neke popularnije stare Pokemone, ali ziher ne znaju Donphana ili Heracrossa.
wooddiebone Scarlet i Violet će bit na normalnim jezicima. Izgleda da su cijelo vrijeme ovo radili, a Arceus je bio test. Definitivno je svo vrijeme za kreaciju okoline otišlo u ove igre.