prayer E to je to, onda su ovo pokazali vjerojatno 4K prikaz. Inače igra izgleda bolesno dobro pogotovo ovaj zadnji dio gdje pokazuju otvorena područja. Mislim da će ovo biti system seller samo takav!
Sorcerer prayer Slažem se sa tobom da je ovo system seller, ali iskreno ne bi kupio igru za 80€ za igru jer ću radije pričekati da bude na popustu
prayer Matador Ma bit će, samo srce u kartama i koja molitva SD overlordima da nam kapne koja konzola prije 7 mjeseca 😁
StarFox_N Ne mogu reći da sam razočaran jer nisam imao nikakva očekivanja od ovog State of Playa. Novi Ratchet mi se sviđa. Lijepo izgleda i gameplay mi se čini dobar.
Fico Razočaran trajanjem State of Playa, ali impresioniran sam Ratchetom. Tim više što su sada i ispolirali performanse, nisam uopće primijetio pad FPS-a. Svaka čast.
doctorfreak Fico Tebi onda s očima nekaj ne valja jer je ovo baš prvi puta da se moglo vidjeti 30 fpsa ili čak niže...mislim da je na razbijanju one prve kutije išlo ispod 30 i to je na drugoj temi u liveu skužio još jedan forumaš.
maverick Mislio sam da je do stream-a jer sam u, cini mi se, dva navrata primjetio kako je dobrano zakasljucalo. DF ce uraditi video pa cemo znati o cemu se radi.
renda Ne kuzim poantu ovog state of playa, mogli su jednostavno bacit taj ratchet video van i najavit among us preko uobicajenih kanala(internet) i gotovo, smijurija
AbelKOsMos renda Bio je najavljen bukvalno kao R&C state of play. Zasto bi izbacili video tako samo random kad vako mogu sve da zakucaju za ekran u isto vreme. Svi gledaju zajedno, svi dozivljavaju zajedno i onda svi reaguju zajedno ( clanci se pisu, komentari itd)