Gdje su PlayStationi i Xboxovi? To zanima i Joe Bidena
Nestašica materijala, prije svega poluvodiča glavni je razlog iza nestašice PlayStation 5 i Xbox Series X konzola, ali i grafičkih kartica te ostale atraktivne potrošačke elektronike.
Nestašica materijala, prije svega poluvodiča glavni je razlog iza nestašice PlayStation 5 i Xbox Series X konzola, ali i grafičkih kartica te ostale atraktivne potrošačke elektronike.
sta, nisu mu ponudili da nadoplati za blue ray?
I taj Joe je veci klaun od Trumpa
U kojem svijetu zivis admine, jadnu djecu u Africi iskoristavaju da izvlace rude koje se koriste u mobitelima, maticnim plocama i sl. Postoji nemali broj dokumentaraca.
vjerojatno istina, ali ocito nikoga ne briga. bitno je nekima dobiti ps5 i xsex sto prije.
ISUSE BOŽI
ARNYmon način izražavanja je vrlo bitan
"jadna djeca u africi" nije isto kao tvoja prvotna rečenica. Fokus je bio na rasu, i post je bio posprdne prirode.
fensisuperstar sad se i woodie posprdiva sa tim istima ili?
fensisuperstar razumjem, ali nisam vidio ni jedno svjetlije djete da se zavlaci gdje ove jadnike tjeraju. Pozdrav!
ARNYmon
Kak si ti izdržao od 10. mjeseca bez perme?
wooddiebone haha. Nisam aktivan na ovom forumu. Bio mi je cilj staviti malo masniji post, priznajem da je. Isto mislim da sama rijec crnac nije rasisticka. Da sam napisao da ce ih posipati zlatom ili nesto slicno, opet ne bi valjalo. Da me netko natjera da se smucam po spiljama i pod zemljom sigurno ne bih rekao da mi je super. Ti led kad sam slomio nogu rekli su mi da sam bonaje. Al necu biti vise dosadan.
old fool lol????