• Gaming Vijesti
  • Henry Cavill nakon The Witchera želi poručiti da radi na Mass Effect projektu

Pročitaj na portalu
Članak

Henry Cavill nakon The Witchera želi poručiti da radi na Mass Effect projektu

Nakon masivnog skepticizma Geralta iz The Witchera ne možemo zamisliti nikako drugačije nego što ga je uprizorio Henry Cavill, a čini se da ovaj popularni glumac koji je ujedno i strastveni gamer sada ima novi gaming projekt.

Ako će on glumit znači da će film/serija biti po uzoru na Andromedu...

Odakle taj zaključak?

Već dugo priželjkujem ME ekranizaciju tako da se nadam da se ovde ne radi o sljedećoj igri, nego o visokobudžetnoj seriji ili filmskom serijalu.

Cavilla bi čak rado vidio u ulozi Sheparda.

Ima taj neki cammanding presence, a opet je good guy i brijem da bi mogo taj policajski glas savršeno odradit.

Cavill se lagano pretvara u nerd ikonu.
    Skoro na tragu Karla Urbana.

Liara je skoro sigurno određena kao romance interest.

Al ne valja ak Shepard ne ovlaži sve gaće u prostoriji.

dormin
      Hahahaha.
      A ti si očito samo gledao DCEU filmove u kojima on glumi.

Znači, nemojte mi dirat Cavilla! Frajer ima sve.
      Ako je neko drven, to je Gina.

S tim da i drveno ne znači loše. Cijela ekipa iz 80-ih je bila drvena, ali su imali neku karizmu. Stallone, Arnie, Chuck, JCVD pa čak i Seagal (iako mi je on zaista na tragu Gine Carano - znači doslovce jedna te ista faca za sve emocije i situacije).

Tzereen
        Malo tko od aktualni akcijskih junaka ima karizmu svetog trojstva akcijskih filmova iz 80'/90'.. možda samo The Rock... Ali on mahom glumi u lošim filmovima.

A i Mass Effect nema ton za takve uloge...
        Mass Effect treba bit nešto na tragu Star Tracka s malo naglašenijom akcijom...

Ma ne znam.
        Cavill mi nikak zapravo ne spada u akcijske junake.

Naprotiv, baš je pokazao da ima poprilično dobar range i da je sposoban za nuanced glumu.

A i kolko god dubok bio Mass Effect, Shepard je zapravo dosta zahvalan lik za odglumit.
        Tak da i da je lošiji glumac, Cavillu to ne bi bio problem.

fensisuperstar jesi ga gledao u Tudorima?

Nisam nikad zapeo za te Tudore, al moji su pratili redovito.

dormin Ma da...radi se o Danel Day Lewisu 2

A jebemu pa ne postoje samo dva ekstrema.
        Tom Holland npr. je vrhunski glumac pa ga nemreš smjestit u tu kategoriju. Bar dok ne pokaže više.

Mislim imaš cijeli range kvalitete glume sa dnom gdje se nalazi Nick Cage i Tommy Wiseau pa vrhom di su Daniel Day Lewis i Sean Penn.
        Ja bi reko da su Holland i Cavill puno bliže ovom drugom dvojcu nego prvom.

dormin nitko nije rekao da je on Daniel Day Lewis 2, nitko ne očekuje da bude jedan od najboljih kazališnih i televizijskih glumaca.
          Ali nije loš glumac. U falloutu je odlglumio vrh. A mission impossible filmovu su actually dobri, za ono što predstavljaju.
          Šeprd je doslovno čisti hladnokrvni badass motherfucking hero. Ne gleda u eksplozije, jebe i puca istodobno, glas mu je poput masaže tajlanđanke koja nema penis u nadasve ima:

karizmatičan pogled