Zero Možda prikažu adaptiranu ME seriju/film o homo Shepardu koji spašava galaksiju od Reapera fašista. Nemre bit progresivnije, čak udovoljava i novim kriterijima za Oscara.
Zero wooddiebone To me sjetilo, nije li Bioware dao i službenu statistiku za te gluposti, pa je ispalo kako je stvarno mizeran broj igrača bio FemShepard? Ne da mi se sad kopat.: (
fensisuperstar @Zero kenselat cu te na twitteru zato što nisi spomenuo afromarsovce koji su liberalci i transgender i imaju pronoun u twitter bio.
Shooter wooddiebone Mislim imaš cijeli range kvalitete glume sa dnom gdje se nalazi Nick Cage i Tommy Wiseau Permaban. Btw ako bude ekranizacije i bude o Shepardu, apsolutno mora bit muško, bijelac, zbrican i pussy hunter. Žalim ali mora.
wooddiebone Shooter NICK CAGE JE SELJAČINA SA IQom U MINUSU KOJI JE SVAKU ULOGU U ŽIVOTU DOBIO NA TEMELJU SVOG PREZIMENA I ZANČAJA ISTOG U HOLIVUDU. There! I said it. Za live action Sheparda se slažem.
Shooter wooddiebone NICK CAGE JE SELJAČINA SA IQom U MINUSU KOJI JE SVAKU ULOGU U ŽIVOTU DOBIO NA TEMELJU SVOG PREZIMENA I ZANČAJA ISTOG U HOLIVUDU.
dormin Baš neki dan gledao Face Off... Klasik...on in Travolta rasturili.. a i Woo je bia u svom elementu...