fensisuperstar
Sony ne razmišlja o portanju.. ako nema double dipanja u zaradi.
Zato sam napisao ak se desi. Nije Sony spizdio stotine mil. $ u razvoj PS5 bezveze da bi samo tako izbacivao svoje igre isti dan i na PC tek tak. Sonyu je bitno da proda konzole prvo. MS-u nije.
maverick Zato TLoU2 nece nikada izaci jer se kako kaze drug @chono7 malo prodala, a i to malo su fejkali broj.
Nisu fejkali. TLOU 2 je među najprodavanijim igrama u US prošle godine. A di je PAL teritorij još. Prodala se igra sasvim dobro. Inače, zutra očekujem najavu nadogradnje za PS5.
prayer Zanimljivo. Bi li te diralo da sutra najave Demon Souls za PC ili da Playstation 5 bude imao timed ekskluzive? Ako da zašto? Ako ne zašto?
Nakon 3 godine, verovatno, ne. Nakon 2, možda. Unutar godinu dana, da. Onda bi prodo PS5 i laptop koji imam i kupio si zastrašujući gamerski PC/laptop od kojih 2000 ojra. I družio bi se sa ,@fensisuperstar , al s tobom ne.
maverick ne izgleda mi to kao da netko tvrdi da ce izaci isti dan. Cak vjerujem da ce model izdavanja biti ogranicen na najmanje 2 godine nakon sto 1st party igra izadje za sony konzolu, ako ce se taj trend uopce nastaviti.
Može i nemora zvučat da izlazi isti dan. Više je kao diplomatski post. Al ke god.