Torla Možda si onda i dobro prošao, ne znam... Pitanje je, koja je cijena konzole koju si ti vidio? Ili koju su ti rekli u dućanu? I da li je to bundle s igrama ili ne? Pretpostavljam da se radi o varijanti konzole sa čitačem....
Tuhy Dobil si ponudu na kojoj ti piše cijena konzole (snižena za 10% ak ćeš platit gotovinom sve zajedno, odnosno, 3849 kn) i trebal si dobiti i račun predujma na iznos od 500 kn koji si uplatil. Kad konzola dođe i otkuca se račun, tih 500 kn se oduzima i doplaćuješ još 3349 kn.
Sanader Tuhy da dobio sa i račun od predujma.. To me zanimalo jer mi tip na blagajni nije ništa rekao.. Malo mutav lik
weky A kakvi su ono redni brojevi koje ekipa dobiva? To je na razini pojedinačnog dućana ili cijele firme?
maverick Znam da sam ljakse, ali kakva je to rijec predbiljezbe 😂 izbaci d i j pa imas prebi-lezbe lol
Nightyx maverick zasto bi ista izbacivao od slova? kod tebe npr mozemo izbaciti "e" i "r" i ubaciti "i" i "d" i ispada da si mavi dick
Tonysko Ja sma predbilježio ps5 u tiska media još krajem 11 miseca i dalje čekam da dođe. Još sam prvi na listi.
pravednik Tonysko Nigdje jer si mogao samo u poslovnici Sancte Domenice. Ne nasjedaj na prevare i trollove. Online kakti možeš i dalje preko HG spota ali to nije oficial Sony i datum dolaska je upitan. Ja bi prvi prekucao još par komada da je tak lako "rezervirati" PS5 i da je datum dolaska garantiran.
Tonysko Znači ja bi treba otč u trgovinu u sd i pitat mogu li se predbilježit lol a na online stranici nepise nista
Nexus Damirinko Zato što je završio "prvi krug" narudžbi u trgovinama. Ako si danas išao prednaručiti, jel. Ako si prednaručio negdje krajem drugog mjeseca, početak trećeg tada bi trebao biti kraj trećeg mjeseca, početak četvrtog.
Sanader Nexus Misliš da je tako? Ja sam prednaručio odmah kad po otvaranju novih prednarudžbi, premda mi sad nije hitno jer imam PS5 na korištenje dok je prijatelj na brodu.