• Gaming Vijesti
  • Otvorene su dodatne PS5 predbilježbe, ali samo u trgovinama

Možda si onda i dobro prošao, ne znam...

Pitanje je, koja je cijena konzole koju si ti vidio? Ili koju su ti rekli u dućanu?

I da li je to bundle s igrama ili ne?

Pretpostavljam da se radi o varijanti konzole sa čitačem....

Dobil si ponudu na kojoj ti piše cijena konzole (snižena za 10% ak ćeš platit gotovinom sve zajedno, odnosno, 3849 kn) i trebal si dobiti i račun predujma na iznos od 500 kn koji si uplatil.

Kad konzola dođe i otkuca se račun, tih 500 kn se oduzima i doplaćuješ još 3349 kn.

A kakvi su ono redni brojevi koje ekipa dobiva? To je na razini pojedinačnog dućana ili cijele firme?

Tuhy da dobio sa i račun od predujma.. To me zanimalo jer mi tip na blagajni nije ništa rekao.. Malo mutav lik

Znam da sam ljakse, ali kakva je to rijec predbiljezbe 😂 izbaci d i j pa imas prebi-lezbe lol

Tuhy Nekoliko mi je ljudi reklo da su u prednarudžbama dobili redne brojeve.

maverick zasto bi ista izbacivao od slova? kod tebe npr mozemo izbaciti "e" i "r" i ubaciti "i" i "d" i ispada da si mavi dick

Ja sma predbilježio ps5 u tiska media još krajem 11 miseca i dalje čekam da dođe.
          Još sam prvi na listi.

Tonysko
          Nigdje jer si mogao samo u poslovnici Sancte Domenice.
          Ne nasjedaj na prevare i trollove.

Online kakti možeš i dalje preko HG spota ali to nije oficial Sony i datum dolaska je upitan.
          Ja bi prvi prekucao još par komada da je tak lako "rezervirati" PS5 i da je datum dolaska garantiran.

Znači ja bi treba otč u trgovinu u sd i pitat mogu li se predbilježit lol a na online stranici nepise nista

Damirinko
            Zato što je završio "prvi krug" narudžbi u trgovinama. Ako si danas išao prednaručiti, jel.

Ako si prednaručio negdje krajem drugog mjeseca, početak trećeg tada bi trebao biti kraj trećeg mjeseca, početak četvrtog.