Možda si onda i dobro prošao, ne znam...
Pitanje je, koja je cijena konzole koju si ti vidio? Ili koju su ti rekli u dućanu?
I da li je to bundle s igrama ili ne?
Pretpostavljam da se radi o varijanti konzole sa čitačem....
Možda si onda i dobro prošao, ne znam...
Pitanje je, koja je cijena konzole koju si ti vidio? Ili koju su ti rekli u dućanu?
I da li je to bundle s igrama ili ne?
Pretpostavljam da se radi o varijanti konzole sa čitačem....
Dobil si ponudu na kojoj ti piše cijena konzole (snižena za 10% ak ćeš platit gotovinom sve zajedno, odnosno, 3849 kn) i trebal si dobiti i račun predujma na iznos od 500 kn koji si uplatil.
Kad konzola dođe i otkuca se račun, tih 500 kn se oduzima i doplaćuješ još 3349 kn.
A kakvi su ono redni brojevi koje ekipa dobiva? To je na razini pojedinačnog dućana ili cijele firme?
Znam da sam ljakse, ali kakva je to rijec predbiljezbe izbaci d i j pa imas prebi-lezbe lol
Ja sma predbilježio ps5 u tiska media još krajem 11 miseca i dalje čekam da dođe.
Još sam prvi na listi.
Upravo narucio online...
500kn uplatio i cekam
Tonysko
Nigdje jer si mogao samo u poslovnici Sancte Domenice.
Ne nasjedaj na prevare i trollove.
Online kakti možeš i dalje preko HG spota ali to nije oficial Sony i datum dolaska je upitan.
Ja bi prvi prekucao još par komada da je tak lako "rezervirati" PS5 i da je datum dolaska garantiran.
Znači ja bi treba otč u trgovinu u sd i pitat mogu li se predbilježit lol a na online stranici nepise nista
Sanader meni danas rekli kraj 5 pocetak 6 u Split City Centar