foggy Pitanjce... Ja iam PS5, stari PS4 Pro. Mislimo smo D2R rokat skupa, pa me zanima jel ima kakav info kak bi to išlo kad konzole nisu iste? Na što pazit da možemo skupa rokat?
weky Mislim da su rekli da će biti Cross-play, ali ne Cross-platform, što znači da je ok u PS ekosistemu.
foggy Ali, znači li to da ja s PS5 verzijom mogu upast ćaletu koji dere PS4 verziju? I obrnuto jel... I drugo pitanje, jel jedna verzija igre? (PS5/PS4 included), ili ću morat kupit sebi za PS5 jednu, a za PS4 drugu?
fensisuperstar Nema crossplaya. @foggy mislim da je svaka verzija posebn kupnja ali pogledaj bnet najbolje
foggy fensisuperstar Ima Bundle verzija, PS4/PS5, tako da je jedna licencija za obje platforme koje navodim. To je onda jasno. Ono što i dalje nije, je hoću moć unutar platforme (Sony), igrat igru. na netu ima svega, ali ne piše jasno baš to. Neće bit moguće kao PC igrač igrat samnom na Sonyju, ali trebalo bi unutar platforme radit.
fensisuperstar foggy mislim da u pocetku nece. Svugdje pise no crossplay. @foggy ti treba help za prvog chara :-D?
foggy fensisuperstar Ma ni oni sami ne znaju. Uzas, kakve debilane. Igra gdje smo nosili racunala i kablove da igramo u LAN-u sad nema podrsku za to prek neta 20 godina poslije.
fensisuperstar foggy jbga blizzard je ipak multidollar company Haha isto tako u ili su tcp/ip konekciju. Pederi :-D
wooddiebone foggy Ako ne piše nigdje da može, znači da ne može. Konzole nisu PC i tako je to uvijek funkcioniralo. Ako hoćeš igrat kao prije 20 godina onda igraj na PCu. Zapravo nemoj. Blizzard treba pokopat, a ne lovu im davat.
fensisuperstar foggy stanje Sranje :-D Btw ako trebas help da pobediš igricu pitaj. Napišem ti ja guide ako hoces.
foggy wooddiebone Hvala ti na nepotrebnom opisu mog problema i još malo nepotrebnih rečenica. fensisuperstar Btw ako trebas help da pobediš igricu pitaj. Napišem ti ja guide ako hoces. Važi, javim se, može na PM?