Brijac Kako Maminjo kaže, i ovaj Binance isto nabijem na qrac. Vidim priliku da laganini zaradim 100€ kroz trejd, al ono kao i uvijek u kriptu to mora biti odmah i ovi me traže verifikaciju profila. Kripto mjenjačnica bez ikakve obavijesti prije traži da verificiram profil kad sam htio prodati kripto. Užas.
Fico Brijac Nemam iskustva s kripto mijenjačnicama niti sam u tome, ali dok sam mislio ući u isto, malo sam istraživao koji sve tipovi postoje. Uglavnom, moguće je da traže detaljniji KYC kada se dođe do određene cifre pa zato traže jer sam vidio na nekoliko mjesta da se traži samo određena verifikacija do transakcija s određenom cifrom. Sve preko traži potpuni KYC.
moschus Hm, pa kako si opce otvorio profil bez verifikacije? Moze se? Meni sve uredno funkcionira, kupnja/prodaja, njihova Visa kartica... ali ja sam se odmah u startu verificirao.
Skellington Brijac Uskoro će mi plaća, nadam se da se zadrži ovako do tada da uzmem cijeli COMP taman.
Skellington Nightyx Pa imam tako par coina koje pratim koji su mi interesantni, imao prije taj COMP i kad sam ga prodao je odletio u nebesa, sad mi je prilika da si to ispravim.
Nightyx Skellington vidio sam da je prije god dana dosegao 800€, uzo sam danas 1, pa nek se kiseli, da dodje samo do pola od toga, ja sretan.
zontra Ne znam sta je sa Lunom, u par dana pala 80%. Ne drzim ju, cak sam i zaradio nesto trejdajuci njom. Ali ne znam jel prerano da ju se kupi ili ce jos padati.
Nightyx Koliko sam ja skuzio, kada pada, pada sve, kada raste, raste sve, tako da manje više je svejedno u što se ulaže, za bitcoinom i etherumum sve raste ili pada, postoje izuzeci, ali nije ih puno
Brijac Nightyx Uglavnom, ali shitcoin je shitcoin. Jedino za BTC vjerujem da će se uvijek vratiti gdje je bio, a za ostale ne znam baš. Pravi primjer je ADA koji je dosegnuo vrhunac i onda padao bez obzira što BTC nije padao i vjerojatno se nikad neće vratit gdje je bio.
zontra Luna prije 7 dana - 88,35$. Luna trenutno - oko 2,50$. Ne znam dal da čekam da padne na tipa 50 centi. I onda uložit par sto dolara. Pa da dođe i na 20$ onda, to je porast od 40 puta. Nevjerojatno koliki je pad doživila. Ne usudim se baš kockat, a mogli bi se lijepo novci zaraditi.
zontra Hmmm, u zadnjih sat vremena je Luna narasla 600%. Jel to samo netko pumpa na kratko ili ne, vidjet cemo. Pricekajmo jos koji sat/dan da se malo smire stvari.
Nightyx zontra ludilo tesko sa lunom, mislim da nikad kripto nije toliko eskaliro u oba smjera ko luna danas
zontra Nightyx Stvarno se nemrem odlučiti dal da se kockam. Palo je do 69 centi (nice) i onda u sat vremena naraslo do 7,79$, znači 11,5 puta. Sad je opet na 1,10$. Stvarno razmišljam uložit tipa 200$ ako padne na 50 centi, pa ako opet bude neki skok na 5$ dignut 2000$. Ne znam jel bilo dosad da tako neki jaci altcoin odumre samo odjednom i nikad se ne vrati?