Nightyx Brijac nemos jednostavnije, prebacis na "noob" mode, odaberes krypto, stises buy i odeberes nacin placanja 😃
yakuza_stinger Brijac Klikni gore lijevo na čovječuljka i onda imaš žuti switch s desne strane pa biraš između Binance lite i Binance pro.
ario0 Kupuje li se štogod danas? Od jučer btc i eth dosta pali. Uzeo sam komad ETH u nadi da se za koji dan vrati za tih 10-ak%.
ario0 Fetty Ne znam, oduvjek pratim u EUR. Navika valjda jer na poslu vec automatkski racunam HRK u EUR i obratno. Valjda nekakva profesionalna deformacija. 🤣
zontra Ja isto gledam samo u dolarima, ali to je ponajviše zbog pokera, pa sam navikao. No nije problem prebacit u EUR jer razlika je uvijek tu između 10 i 20% pa nije komplicirano usporediti.
moschus Sta mislis hocemo li gore ili dole u narednih par dana? Ja nisam pametan, ne djeluje mi ovo vise optimisticno :/
yakuza_stinger Realno, koliko god da pada, i dalje su vrijednosti coina uglavnom veće nego su bile od 6. mj prošle god. Sad oće li i kad ovaj negativan trend stati, ostaje za vidjeti.