zontra tyga Koliko % je narastao? Ja samo crypto imam, jer obicne dionice nemaju toliku tendenciju rasta, a pojma nemam prepoznat koje bi dionice mogle naglo skociti pa tu zaraditi nesto.
tyga zontra u zadnjih mjesec dana za oko 300% je naraslo, drzim i dalje, dobru lova sam i sada zaradio ali necu jos vaditi 🙂
zontra Ma i ja bih htio da sto vise sad padne da ga kupim sto jeftinije, pa nek tamo pred kraj ljeta/jesen opet pocne ko lud skakat.
deathwish ekipa jel netko zna kako preko pbz online bankinga uplatiti doznaku?. Trebao bi napravit neku uplatu za potvrdu računa za coinbase pro
zontra Ako do 14.7.2026. želite biti milijunaši, dođite u posjed jednog Bitcoina. Velike stvari se spremaju u budućnosti.
zontra Što više čitam o BTC-u, to sam optimističniji. Naravno da ne mogu garantirat, ali stvarno mislim da će u sljedećih 5 godina 1 BTC vrijediti 1 000 000 USD.
Zero Jedan članak, da se nađe - https://www.bug.hr/kriptovalute/autor-dogecoina-kriptovalute-su-desnicarska-hiperkapitalisticka-tehnologija-22453
zontra A jebemti skok. Htio sam kupit jednu solidnu sumu BTC-a prije 6 dana kad je bio na 29k i dok sam čekao da mi se novci prebace, skoči u srijedu ili kad je već to bilo za jedno 2500 i onda rekao idem malo pričekat i samo nastavio rast i sad je skoro na 40k. I sad ne znam dal da kupim sad, po puno lošijoj cijeni nego prije par dana ili čekat ako će još padat. Baš i nisam prezadovoljan kretanjem cijena zadnjih dana.
wooddiebone Kupuj. Svaki put kad sam se nećkao, požalio sam. Svaki put kad sam prodao, požalio sam. Zadnji rast kad je bio, prodao sam iz panike na prvom padu. Da sam ostavio, sad bi vozio novog BMWa .
zontra wooddiebone Svaki put kad sam se nećkao Ma to je meni najveći problem, previše sam neodlučan. Evo opet sad ne znam jel bih kupovao na 38k ili se nadao padu pošto je ovo već 6. dan za redom da raste što je jako rijetko. Mislim da ću dio danas kupit, a onda pričekat par dana i vidjet gdje je cijena. A za prodaju ne moraš žalit ako ćeš kasnije kupit. Ja svaki dan više puta prodam pa kupim po nižoj cijeni. Problem je sad što sam dio prodao na 33k, pa ako ću ići kupovat bio bih u gubitku od preko 12% na tom trejdu. Zajebano je sve to. Pogotovo kad ode jako u jednu stranu.