escoban Taman da cu prodat Ether i zaradit prvi 50 eura ,kad ono nisam otvorio fiatwallet 😅 A naravno OTP aplikacija nemore radit devizne naloge ,a nista morat cu ic u banku mozda dotad još naraste 😛 E i btw. koje su sheme sa porezom i kriptom??
Heat deathwish To na godišnjoj razini. Ako si sad u plusu €200 i to si isplatiš, a npr. u 12. mjesecu izgubiš €300 naravno da nećeš platiti ništa. Koliko znam nitko to ne kontrolira, njima je bitnije da nemaš 2 kune viška u kasi u kafiću. Svejedno, po zakonu bi trebao platiti. EDIT: https://www.liberal.hr/kako-platiti-porez-na-zaradu-od-bitcoina--220
TexasFlood deathwish Kako to kod nas obično ide, nas 20-oricu koji kokošarimo za 20 kuna će prije gangbangati nego nego neku malo veću ribu.
deathwish Heat ok onda bum se za to brinul ak ikad nes kak spada zaradim 😆 TexasFlood dok sam klinac bio mislim da su nam isključivali struju za 50kn duga (a firme kradu miljarde i oprošteno im je )
Brijac Ma neće vas nitko jebat za par stotina kn. Onaj tko ne želi ništa plaćat uzme Binance karticu i preko nje troši što zaradi u kriptu.
zontra Vidim srusio Musk BTC za skoro 10% tijekom noci, sto mi cak i pase posto sam se neki dan sjetio da imam jedno 350$ na jednoj poker stranici koji vec neko vrijeme samo stoje i nisam planirao vise igrat na toj stranici, bolje da to bude ulozeno u crypto nego da ‘skuplja prasinu’.
zontra Moguće zato što je Trump rekao da je Bitcoin scam 😁 I rekao je FBI da je vratio od 'ruskih hakera' onih 75 Bitcoina koje su tražili u zamjenu za prekid napada na Colonial Pipelines, koji opskrbljuje istočnu obalu SAD-a naftom. Ali ne bi me začudilo da je realno stanje to što sad svi shavaćaju koliko će crypto ići gore i koliki je potencijal, pa lovaši stvaraju FUD kako bi spustili cijene i što jeftinije ušli u crypto. Pretpostavljam da će još neko vrijeme biti konstantnih tema kao što je ovo kraj Bitcoina i crypta i sličnih gluposti, a onda opet leti sve u nebesa.
wooddiebone zontra lovaši stvaraju FUD kako bi spustili cijene i što jeftinije ušli u crypto. Ovo se radi od samih početaka Bitcoina.
Brijac Eh baš sam jučer razmišljao da bi moglo dolje i htio prodat i ETH i BTC i na kraju odustao.. samo hodl 😆
zontra Brijac Ja jucer na 36500$ prodao i kupio na 36000$ par sat kasnije. Da sam cekao dan duze bi uhvatio nekih 12-15% umjesto nesto preko 1%. Ali sta ces, bolje ista nego nista 😃
Brijac zontra Ma iskreno mislim da je najbolje dugoročno lovit tako male postotke kako ti radiš. Ako uleti nešto više super, ali tako po 1-2% je nekako najizglednije za uspjeti dugoročno.
zontra BTC u zadnja 2 dana za 20% narastao, sad treba vidjeti hoće li se trend nastaviti. A npr. ETH ga uopće ne prati i puno je manje narastao zadnja 2 dana dok ga prije toga pratio više manje isto, čak je i ETH više skakao dok je zadnja 2 dana smireniji, a BTC ludi.
zontra resident_evil Da ja imam cijeli BTC, sad bih svaki dan zarađivao par stotina dolara... nisam ni blizu tome, imam par posto jednog BTC-a. Daleko sam još od jednog BTC-a.