Dakle Koei Tecmo je malo lagao jer ovo je Remake baziran na Sigma 2 verziji sto se tice item placement i enemy encounter. Povećali su gore, to je istina. Stvar je ta sto je npr u Sigma 2 bilo manje protivnika na ekranu, a imali su više health, medjutim tu se gubilo na ludosti i kaosu koja je bila og Gaiden 2.
E sada nisam dovoljno daleko dosao da tvrdim da je enemy count manji jer sam tek na početku, no npr odmah na početku je ljevo save statue u Ninja Gaiden 2, a u Sigmi 2 je item kao i u ovom Remake. Takodjer imas dva fighta ispred onog shopa na početku u Sigmi 2 i ovdje, dok je u Ninja Gaiden 2 bio jedan.
Onima koji nisu igrali og to sve ništa ne znaci, ja ne volim kada dev laže i ako barem nisu smanjili broj protivnika na ekranu, mogu im oprostiti. Vidit cemo.
Edit:
Enemy placement je kao u Sigma 2, to sam sada siguran vec. Mislim da je i enemy count. Ali sta je tu je. Igra izgleda jako dobro, vrti se za sada bez ikakvih problema, a igra se fantastično. I dalje je to ponajbolja igra žanra i mislim da je ovo definitivno verzija koja sada mjenja Sigmu 2 u potpunosti.
Idem jos malo rokati, bas su iznenadili s ovim shadow dropom, pogotovo u doba kada sve leaka mjesece unaprijed.