Fenix Forum v4.8: Double postanje Još ranije onemogućili smo editiranje postova izvan vremenskog odmaka od 10 minuta Sada će se svaki dupli post automatski spojiti u jedan post ako je novi post nastao unutar 20 minuta od prvog (s intervalima ću se još igrati) Bunili ste se za editiranje, ali događalo se da su neki zloupotrebljavali editiranje u raspravama. Nova opcija automatskog spajanja postova trebala je ići u kombinaciji sa zabranom editiranja, ali bilo je problema sa izvedbom. Kako bilo, sada je udovoljeno velikoj većini kritika na tu restrikciju. Ovo je posljednji update prije FFA 5.0. koji ću podignuti negdje idući mjesec. Forum neće doživjeti velike promjene, ali portal će se totalno stopiti u community. _Ovo je double post_
Icek Bravo šefe, šteta što nema emila da se njega liječi ovime 😃 Ovo je double post da vidim kako mi izgleda 😮 Bome lijepo double izgleda, kako izgleda tripple? Quad? OK, trebalo bi me opomenuti već za spamanje tj floodanje 😃
wooddiebone Icek Icek OK, trebalo bi me opomenuti već za spamanje tj floodanje 😃 Zašto? Pa jedan post si napisao 🤣🤣🤣🤣
Fenix Fico jbg, nije cilj da se editiraju postovi. Cilj je spriječiti double postanje poput ovog Postovi se i dalje mogu editirati unutar 10 minuta. Ako netko posta poslije tebe, ionako je jedino fer da ti svoje novo razmisljanje stavis u novi post (zbog prirodnog toka rasprave).
wooddiebone Icek Neće ako je netko postao nakon tebe. Onda izlaziš iz double posta i pišeš normalno novi post. Intuitivno skroz.
Fico Fenix To da se ne spaja sa starim ako je netko uletio s novim postom je dobro odrađeno i slažem se s tobom, tako bi si i ja zamislio da radi. Ovo je stvarno odličan QoL dodatak za forum!
Zero Što ako želim dići neku temu koja je dugo neaktivna, a ja sam zadnji u njoj pisao? Moram nagovoriti nekog drugoga?: p
Fico Zero Sada će se svaki dupli post automatski spojiti u jedan post ako je novi post nastao unutar 20 minuta od prvog (s intervalima ću se još igrati)