prayer Brijac Ma ja sam igru dva puta prošao, jednom kao ti gdje je Wildlands bio zadnji biom i još jednom sada kad su izbacili Mistlands ali sa modovima. Ma kažem ti igra je vrh i ima drastično vise zabave u njoj nego u modernim AAA igrama sa ultra postavkama i 4K rezolucijama.
buky bok ekipa igram povremeno ali malo mi je dosadno samom , mislim naviknut sam da nas ima više pa ako ima ko kakvu ideju neka predloži šta se mene tiče
prayer escoban Ja sam baš razmišljao o tome kakva je to šteta što nema PlayStation verzije, ali to nije do njih nego do samog Sony-a koji uopće nema nikakav early access program za razliku od Xbox-a. Zbog istog razloga recimo ni Palworld nije bio na plejci.
Brijac escoban Jesu ista spominjali imali planova za PS verziju? Još davno su rekli da za sad nemaju plan raditi na PS verziji, vjerojatno zbog ovoga što Prayer kaže. Stvarno šteta da ljudi koji igraju isključivo na PS-u (znači nisu PC igrači) ne mogu iskusiti ovo.
escoban Znam da je bila priča da je Xbox potpisa 6mj deal sa studiom da igra bude console exlusive na Xboxu ali taj je period završio oko nove godine. Valjda ce doci uskoro, mislim i za sami studio je steta jer PS ekipa idalje kupuje igre.
Brijac Ashlands update je vani 🙂 Meni world naravno ne radi, beskonačno učitava.. nadam se da ću samo modova trebati update-ati.
Brijac prayer Devovi kažu da preporučuju da se napravi novi svijet, ali da bi i stari trebali raditi, no ne garantiraju.
Brijac fensisuperstar A trenutno mi ne želi učitati world uopće pa ni to ne mogu, ali to mi se već prije dogodilo radi modova pa kad sam pričekao da ih update-aju onda je proradilo.