maverick dormin u resi 4 su svi nebitni za pricu onda. mendez se pojavljuje u podjednako animacija kao salazar npr. po cemu je salazar bitan? i pazi koga vrijedjas i nazivas hipsterom. pazi da je uopce prica bitna u resi igrama lol.
dormin maverick Za početak Salazar prozbori više od 0 riječi... kontekst priče je bitan bez obzira što je to šašava B priča.....i ako ne vidiš razliku između likova koje si naveo..onda neznan. I ne izvrči riječi..i ne izigravaj bahatog frajera po forumu..
maverick dormin mendez progovori vise od 0 rijeci, direktno je odgovoran sto su ti ubrizgali parazita, imao je dve mogucnosti da te ubije, ali pustio te te bez njega ne bi mogao uci u Castle. Vise je bitan za pricu od Salazara.
dormin maverick Mendez je obični "muscle man" ... i ja sa tim neman problem. Kao takav mi je zanimljiv.. borba s njim je jedna od boljih u igri. Kada sam čitao najave u časopisu uglavnom su njega prikazivali.. i imao sam dojam da je on jedan od glavnih negativaca.. I bio sam iznenađen kad san prvi put igrao kako brzo je došla borba...i to je sve OK. Jasno je kao dan ako je suditi po svemu što su do sada prikazali od osmice da će ova visoka ženska biti jako bitan lik kroz igru...kako pojavom tako karakterom u ovo malo što smo je vidili...i može se slobodno reći da je za sad ukrala show... Vjerujem da bi mnogi bili razočarani ako bi imala manju ulogu u igri/priči..
maverick dormin sve to stoji, ja ti kazem da ne mozes reci da je lik nebitan. Imao je svoj arc kao i salazar i krauser. Ta koka ce vjerojatno biti nesto kao sadler tj glavni villain.
TITANXIS Ona je bila rezervna igračica u Steaui i to joj dojadilo pa tražila dalje i jedan agent Capcoma ju je primijetio dok je šetala Bukureštom i ponudio joj rolu u RE8 i ona pristala, hehe!