Prika Flipper skinuo ga uz pomoc jednog mog dobrog prijatelja sa foruma,mislim da znas na koga mislim.. Popodne ga palim,vise sam se ovome radovao nego ps5
Flipper Prika auuuu, baš ti zavidim. 🙂 Javi dojmove. Ja jedva čekam krenut igrati, ali nemam modani Switch.
Sorcerer Nintendo programeri su stvarno cudo jer uspiju svaku igru napraviti savrsenom, pa nije ni cudno sta je Nintendo jedan od najboljih developera na svijetu
Miro Ja cu vjerovatno uzeti na storeu, cijena je tu negdi a neda mi se non stop vaditi igre iz konzole malome. I onda napokon WiiU moze u zasluzenu mirovinu i da ga spremim u kutiju.
Sanader Miro ja sam WiiU prodao odmah kad je Switch najavljen. To je jedina konzola za koju mi je žao što sam dao lovu
Miro Sanader Za niti jednu konzolu mi nije žao što sam je kupio, a WiiU je još i dalje spojen na tv jer sve igre nisu prebačene na switch a neke mi se ne kupuje duplo
Prika Ja sam wii ,wii u,ps3 i ps4 prodao po istoj cijeni od 1000-1200kn sa ful opremom sve i ispod cijene..dan danas mi je zao sto sam to prodao,osim ps4... Ful jojstika igara,opreme nemoguce puno i sve ocuvano...