Fenix Imamo temu za nepopularna mišljenja o igrama, a mene još zanimaju općenita nepopularna mišljenja van igranja. @Sanader je krenuo sa svojim prezimenjakom.
Nexus Tzereen Jura Stublić je Bog. Cole Objektivno je Jura Stublić bog jebem ti Ja ne znam kako itko može tvrditi suprotno. Fenix Ma znam, šalim se.
k evo i od mene jedno općenito (nepopularno) mišljenje: mrzim SVA nepopularna mišljenja koja nisu MOJA nepopularna mišljenja.
weky wooddiebone Kosovo je povjesno gledano oduvijek bilo i bit će Srbija. Kakva neovisnost Kosova? Nedamo vam niti metra, svete zemlje kralja Petra.
deathwish wooddiebone nisam se probudio jos i majke mi procitao sam konzole su uvijek bile i uvijek ce bit srbija 😆
Heat Tuhy Ja sam PC igrač i moram se složiti s tobom. Bio sam mjesec dana u PC master race grupi na fejsu i nisam vidio veću nakupinu govana. 🤣 @wooddiebone Pa nije nepopularno, pola Zemlje (i više ako gledamo samo stanovništvo) ne priznaje Kosovo.
Icek Apple i Razer su precijenjena smeća. Ljudi su većinom govna. Mačke su bolje nego psi. @fensisuperstar nema kitu od 20cm+
Fico Već mi je dugo na duši nešto što ne mogu reći, ali vrijeme je. @Fenix je kriv za No Man's Sky debakl jer je prvog vanzemaljca na kojeg je naišao nazvao Viper.
Fenix Fico ovoga se ni ne sjećam 😃 Ali moguće da je upravo to bila iskra zbog koje je NMS danas najbolja igra na svijetu.