Zero Što se loadinga tiče, već s HDD na 7200 okretaja na PC-u (umjesto 5400 na konzolama) to je u prosjeku bilo po par sekunda. Na novim konzolama loading bi morao biti skoro nepostojeći. Inače da, ovo bi i obični PS4 morao vrtjeti na ultra detaljima u 1080p.
Sorcerer resident_evil Mass Effect Legendary Edition also supports 60 FPS on Xbox One X, PS4 Pro, and all next-gen consoles. https://www.inverse.com/gaming/mass-effect-legendary-edition-release-date-trailer-specs
viper89 Tuhy pa buduci da je jedinica prakticki remake ne samo po pitanju grafike vec puno sitnica od gameplaya, covera, UI, oruzja na drugim klasama i sve ostalo, mislim da ce jedinicu biti bas najveci gust opet odigrati 😃
Fico Tzereen Ček, zakaj idiotski steam ima ovu ponudu? https://store.steampowered.com/bundle/15511/Mass_Effect_Legendary_Edition__ME3_Owner_Offer/ Zato što ti se dodatno popust nabije na sami bundle.
Fico viper89 Meni recimo paše. Htio sam originale imati, kupio sam ih nakon najave Legendary Editiona i sada će se uzeti i ovaj bundle. 15€ popusta, inače je 49€ sveukupno, ali s EA Play se još doda popust. Stvarno odlična ponuda.
Fico wooddiebone Prema novoj politici EA-a za Steam, pali se, ali se pali tzv. thin klijent. Lakša verzija punog Origina, tako da ga ne moraš imati instaliranog, samo trebaš account imati.
prayer wooddiebone Upravo sada testirao Jedi: Fallen Order na Steam i pali mi Origin, tako da da. Doduše, ako si ulogiran u origin i imaš linkan account sa Steam-om to ide malo glađe.
resident_evil Thanks Flipper i Persona. Još jedan razlog manje za kupnju PS5 prije jeseni-zime.. Uglavnom ful se veselim ovom izdanju, koji je trebao izaći barem 2-3 godine prije (kao što je rekao Weky). No onda možda ne bi bilo uloženo truda kao sad.
Fico BioWare treba nekako vratiti povjerenje fanova, barem onih koji su im ostali fanovi. Čini mi se da je savršeno vrijeme zapravo za remaster trilogije.
Deadwalker Fico Rade revive Anthema, novi DA, novi ME projekt, a vidim da se na SWTOR-u redovito rade nadogradnje i poboljšanja igre uz nešto sitno novog (solidnog) sadržaja. Možda nešto i naprave na ovoj generaciji konzola.
Zero Tako je i s Rockstarom, barem je bila ista fora s logiranjem u njihov acc prilikom igranja LA Noire, a to čak nema ni MP. Vrijeme samo jednog launchera je iza nas, lol.
Sanader U Anthem trebaju ubaciti još tonu sadržaja, i mogućnost offline igranja. DA i ME će biti igretine same po sebi. Najava Legendary Editiona je najbolja gaming vijest zadnjih 5 godina. Pre-order!!!
wooddiebone Ma Anthem su trebali unpublishati i zaboravit na njega totalno. Žao potrošenog vremena na njega.
Tzereen Izgleda da osim Multiplayera ipak fali i jedan DLC - Pinnacle Station. https://www.gameinformer.com/2021/02/02/bioware-explains-pinnacle-station-dlc-exclusion-from-mass-effect-legendary-edition
wooddiebone Da, source kod za Pinnacle Station je corruptan. Čudi me da nemaju kopije ili da ne mogu izvući od nekud.
Tuhy Što se tiče Cache editiona, ne zna se još dal će bit kod nas s obzirom da je tek najavljeno. Ali, nije bilo konkretno negativnog odgovara, paa, u tom slučaju, nikad se ne zna. Pratit web 🙂
wooddiebone Tzereen Potvrđujem ovaj post. @Tuhy reci ekipi iz nabave da imaš već dva kupca. I nije prebitno, al probaj saznat cijenu. Predpostavljam da nejde iznad 150 eura.