Miro Najbolja stranica ikad kaze da san igra 6 igri a najvise cod 88sati. Odma san reka zeni nemoj slucajno da cujen kako igran cod puno ili kako trosin na igre puno love pa samo 6 igri san igra. Cod san trenutno na 23dana 20h i 18min igre Po trofi listi na nekih 80 igri san probano i nekih 30 bas zavrseno. Od cile liste najbolja sp igra mi je bila daleko daleko najbolja Spiritfarer Najbolja mp igra je bez razmisljanja CoD Warzone
Miro Kikiller Da iman nesto sati i u mp ali to ne brojin to je bilo samo za dizanje oruzja. A switch igre u 2020 nisan ni racuna
foggy Ma ova prošla godina slabija nego ona prije, za duplo. RPG naravno najviše, Crash 4 mi je bio duplo na idle, povremeno sam padao u nesvijest od lova na platinu, MHW Iceborne sam igrao 300h (tak kaže Save file), tak da ovo laže tu mene i sve vas redom. Gdje mi je Demons Souls? Haha, koji kaos. Rookie numbers, a ove godine će bit još gore (kupio sam jučer novu gitaru).
Kikiller foggy Siroti moj Gorane, nadam se da će ova godina bit tvoja za igranje. I mene srce boli kad vidim koliko malo igraš igrice. Gdje su te godine kad se moglo lijepo sjest za tv i igrat elda?
foggy Kikiller A tu fali još 300njak sati na Switchu, oko možda 100 na PC-u i bilo je sigurno jedno 1000h obrade videa i guidova. Tak da je tu negdje to sve, ali uz moj hobi i kanal igranje ide sporije (i dalje s istim guštem, ali sporije).
Kikiller foggy Užas, ne dao bog nikome, srećom bilo posla od doma i korone pa si mogao nešto ove godine i odigrat. I inače, nisi ti kriv, nego oni što su smislili da je dan samo 24 sata.
danko-b God of war najvise i nisam ga ni platonirao(neda mi se traziti vrane), al nemrem vjerovat za uncharted kolekciju, mislim prolazio sam jedu za drugom al opet da je toliko trajalo. Vjerojatno bilo puno na pauzi.
Miro renda Da vrh je Kad je dosla vrtin po storeu i odma mi slika upadne u oko odem na net nigdi nista o igri od ovih vecih novinara. Nadem par malih recenzija kazu igra je cudo a reko iden probati i bome je. Prica igrivost svit muzika grafika ma sve je top Definitivno moj proslogodisnji GOTY
escoban Ma nide veze odigrani sati u WZ 626 ,a u drugoj tablici lokalno odigrani sati 968 , online odigrani sati 89 😃
escoban Heat a sta cu jadan nema nista drugo ,a tamo ekipa ;( I ja bi da rado da tu stoji npr. TLOU2 MP
Heat escoban Ma ja to hejtam zbog cheatera na pc-u. Kad netko spomene COD prvo mi padne na pamet ta nakupina govana.
escoban Jel se moze još provjerit predprošla godina ? VOlio bi vidit usporedbu , bar na forumu ako smo tad imali temu za to
Zero Koja korist, ionako je netočna statistika. Meni su zapravo naveli za prošlu godinu sve igre koje sam dosad odigrao, za trofeje je valjda jedino točno.